Fusilli z brokułami Rabe
Need a pescatariańskie danie główne? Fusilli z brokułami Rabe może być niesamowity przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 31g białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 703 kalorie. Na 2,35 zł za porcję, ten przepis okładki 38% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz ząbki czosnku, oliwę z oliwek, masło i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest super. Podobne przepisy to Fusilli z brokułami Rabe, Fusilli z brokułami i ziemniakami, oraz Fusilli & Broccoli.
Instrukcje
Na parze brokuły rabe aż tylko miękkie, o 3 protokół. Grubo posiekać.
Rozgrzać oliwę z oliwek na dużej patelni.
Dodać czosnek i gotować na małym ogniu, aż złoty, o 3 protokół.
Dodaj anchois i pokruszony czerwony pieprz i gotować przez 1 minutę.
Dodać brokuły rabe i gotować, mieszając, aż smaki są dobrze wymieszane, o 4 protokół. Doprawić solą i czarnym pieprzem i ogrzać.
Gotuj fusilli w dużym garnku z wrzącą osoloną wodą, mieszając od czasu do czasu, aż al dente. Rezerwy 3 łyżki płynu do gotowania makaronu.
Odcedzić fusilli i zwrócić go do garnka.
Dodać masło i wrzucić dobrze, następnie dodać brokuły rabe i reserved płyn i wrzucić ponownie. Doprawić solą i czarnym pieprzem i przełożyć do rozgrzanej miski.
Podawać od razu, przekazując ser osobno.