Fusilli Bucati z krabami Soft Shell, ostrą papryką i Escarole

Fusilli Bucati z krabami Soft Shell, ostrą papryką i Escarole
Fusilli Bucati z miękkimi muszelkami krabów, ostrą papryką i Escarole może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezmleczny przepis służy 4 i kosztuje $6.95 za porcję. Jedna porcja zawiera 2149 kalorii, 36g białka, oraz 112g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka czosnku, marchew, escarole i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 91%, co jest niesamowite. Spróbuj Pikantne Kraby Soft-Shell, Smażone Kraby Z Miękkiej Skorupki Benedykt, oraz Kraby Soft-Shell z sałatką Farro dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przynieś 6 litrów wody do zagotowania w dużym garnku do spaghetti i dodaj 2 łyżki soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Liście Mięty, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Liście Mięty, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2
Oczyść kraby z miękkich muszli, odcinając ich twarze nożyczkami i zdejmując spódnicę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nożyczki KuchenneNożyczki Kuchenne
3
Przeciąć na pół i odstawić.
4
W 12 do 14-calowej patelni saute, rozgrzać oliwę z oliwek do palenia, dodać cebulę, Anaheim, jalapenos i gotować, aż zmiękną, o 8 do 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Limonki, Wyciśnięte, Plus Cząstki Do DekoracjiLimonki, Wyciśnięte, Plus Cząstki Do Dekoracji
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
5
Dodaj kawałki kraba i kontynuuj gotowanie, aż kraby będą głęboko czerwone i twarde. Uważaj, aby nie rozbić kraby agresywnym mieszaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
KrabKrab
6
Dodać białe wino i sos pomidorowy i zmniejszyć o połowę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana
Piersi Bażanta Jeśli)Piersi Bażanta Jeśli)
7
Dodaj escarole i gotować jeszcze 1 minutę, aż escarole zwiędnie i wyjąć z ognia. Wrzuć fusilli do wrzącej wody i gotuj zgodnie z instrukcją na opakowaniu, aż do al dente (około 7 do 9 minut).
Składniki, których będziesz potrzebować
EscaroleEscarole
FusilliFusilli
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
8
Makaron dobrze odcedzić w durszlaku i zalać gorącym makaronem na patelni z krabami. Powrót do średniego ciepła i wrzucić do płaszcza dobrze, o 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
9
Wlać do podgrzewanego półmiska i podawać natychmiast.
10
Podsmażyć cebulę i czosnek w oliwie z oliwek na średnim ogniu, aż półprzezroczyste, ale nie Brązowy (o 10 protokół).
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
11
Dodać tymianek i marchewkę i gotować 5 minut więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
12
Dodaj pomidory. Doprowadzić do wrzenia, obniżyć ogień tylko bulgotanie, mieszając od czasu do czasu przez 30 minut. Doprawić solą do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
13
Podawać natychmiast lub odstawić do dalszego użycia. Sos można przechowywać w lodówce do tygodnia lub zamrażać do 6 miesięcy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia74
Magazyn