Fusilli alla Caprese
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj Fusilli alla Caprese. Na 1,38 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 16G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 428 kalorii. 5 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz paprykę, mozzarellę, liście bazylii i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Ravioli Alla Caprese, Spaghetti alla Caprese, oraz Kolacja dziś wieczorem: przegrzebki morskie alla Caprese.
Instrukcje
Doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia na dużym ogniu.
Dodać makaron i gotować do miękkości, ale nadal twarde do ukąszenia, mieszając od czasu do czasu, o 8 do 10 protokół.
Odcedzić makaron do dużej miski i rezerwy 1/2 szklanki płynu do gotowania.
Na średniej patelni rozgrzać oliwę na średnim ogniu.
Dodać czosnek i saute aż pachnące, o 2 protokół.
Dodaj pomidory, sól i pieprz. Jak pomidory gotować i zmiękczyć, rozbić je widelcem. Nadal gotować, aż pomidory zrobić masywny sos, o 4 protokół.
Przełożyć sos pomidorowy do miski z makaronem. Rzucać, aby połączyć.
Dodaj liście bazylii i mozzarelli. Wymieszać, aby połączyć.
Dodaj zarezerwowaną wodę z makaronu, 1/4 szklanki na raz, aż makaron będzie wilgotny.