Funked Out Pork Quesadilla
Funked Out Pork Quesadilla might be just the Meksykańska przepis, którego szukasz. Ta przystawka ma 862 kalorie, 76g białka, oraz 50 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $4.91 za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz skórkę z limonki, sól i pieprz, meksykański ser mieszany i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin i 26 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Chile Pork Quesadilla, Pulled Pork Quesadilla, oraz Wieprzowina i cebula balsamiczna Quesadilla dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz jogurt, Skórka z limonki i sok, kolendra i sos adobo w małej misce, dobrze mieszając, aby połączyć. Doprawić solą i pieprzem i odstawić.
Dla quesadillas: rozgrzej patelnię grillową i spryskaj sprayem zapobiegającym przywieraniu.
Namoczyć cebulę w soku jalapeno o 10 protokół.
W dużej misce, wymieszać jalapenos, cebula, wieprzowina i ser. Podzielić mieszankę na 2 rundy tortilla. Na wierzchu każda kolejna runda tortilli. Spryskać rondel oliwą z oliwek i umieścić twarzą w dół na grillu. Grilluj, aż ser się rozpuści i tortille zaczną brązowieć, około 3 minut. Flip i gotować dodatkowe 3 protokół.
Quesadillas wyjąć z patelni grillowej, pokroić na ćwiartki i podawać z kremem.
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F.
W małej misce wymieszać oliwę z oliwek, czosnek, sól i pieprz. Używając pędzla do ciasta, rozprowadź mieszaninę na całym łopatce wieprzowej.
Ustawić mięso na stojaku ustawionym na patelni do pieczenia. Piec przez 20 minut, a następnie zmniejszyć ogień do 325 stopni F. nadal gotować, aż natychmiastowy odczyt termometr włożony do ramienia czyta 185 stopni F, O 4 godziny.
Wyjąć wieprzowinę z piekarnika i odstawić, aż ostygnie wystarczająco, aby obsłużyć, o 30 protokół.