Funghi Misti z Puntarelle

Funghi Misti z Puntarelle
Funghi Misti z Puntarelle może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 452 kalorie, 14g białka, oraz 16G tłuszczu każdy. Na 17,39 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 40% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Mieszanka czosnku, sól i pieprz, kurki grzyby, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 55 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 80%, co jest solidne. Spróbuj Insalata di Puntarelle, Sałatka Puntarelle alla Romana, oraz Chrupiące herbatniki z polewą mieszaną: Taralli Misti dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W ciężkim rondlu 4-ćwiartkowym umieść kurki, borowiki, ostrygi i grzyby żółte, czerwoną cebulę, chili, szalotki, czosnek, białe wino i sos pomidorowy i doprowadzić do wrzenia. Niższe ciepło i dusić, częściowo pokryte, przez 20 minut; mieszanina powinna być gęsta jak ragu. Doprawić solą i pieprzem i wlać do dużej płytkiej miseczki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Grzyby KurkoweGrzyby Kurkowe
1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana
Piersi Bażanta Jeśli)Piersi Bażanta Jeśli)
1 Bakłażan Obrany I Pokrojony W Paski1 Bakłażan Obrany I Pokrojony W Paski
2 łyżki świeżo Zebranych Gałązek Kopru2 łyżki świeżo Zebranych Gałązek Kopru
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
2
Wrzucić puntarelle w misce z anchois, Skórka z cytryny i sok, i olej, aż dobrze pokryte. Ułóż mieszankę puntarelle na grzybach i podawaj z grillowanym chlebem na boku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
Starty Parmezan, Do PodaniaStarty Parmezan, Do Podania
1 Bakłażan Obrany I Pokrojony W Paski1 Bakłażan Obrany I Pokrojony W Paski
2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone
Białe Czekoladowe Loki Do PieczeniaBiałe Czekoladowe Loki Do Pieczenia
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 55 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia83
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn