Funfetti Cupcakes with Scratch White Cake
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery,więc spróbuj babeczek Funfetti z białym ciastem Scratch. Ten przepis służy 12 i kosztuje 56 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 447 kalorii, 6G białka, oraz 9g tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. 41 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jeśli masz pod ręką cukier puder, proszek do pieczenia, cukier granulowany i kilka innych składników, możesz go zrobić. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Babeczki Funfetti (od podstaw!), Babeczki Funfetti Od Podstaw, oraz Funfetti Ciasto Ciasto Biała Czekolada Chip Ciastko Ciasto dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Linia 24 standardowe puszki muffin z wkładkami papierowymi.Miej wszystkie składniki odmierzone i gotowe do użycia.
Wymieszać mąkę tortową, proszek do pieczenia i sól razem w misce i ustawić aside.In miskę miksera stojącego, ubić białka, aż uformują się miękkie szczyty. Stopniowo ubijaj w 2 łyżkach cukru (z oryginalnego 1 3/4 szklanki) i ubijaj, aż białka będą prawie sztywne. Jeśli stają się zbyt sztywne, trudniej je złożyć, ale chcesz, aby miały dużą objętość. Dużą gumową skrobaczką wyjmij białka z miski miksera stojącego i odstaw do innej miski.
Dodaj masło do miski miksera stand I beat aż kremowy. Stopniowo dodawać cukier i ubijać przez około 5 minut, często skrobając boki miski. Ubij sól, ekstrakt z wanilii i migdałów (jeśli używasz) i kontynuuj skrobanie boków.Zaczynając i kończąc mieszanką mąki, dodajemy na przemian mąkę i mleko (mąka, mleko, mąka, mleko, mąka). Skrobanie i mieszanie, aż ciasto będzie stosunkowo gładkie.Wbić białka do ciasta. W tym momencie możesz zdecydować, jak chcesz ubierać ciasto babeczkowe. Możesz dodać mini chipsy czekoladowe, kilka łyżek posypki lub podzielić ciasto między małe kubki i farbować pastą żelową.Dziel ciasto równomiernie między patelnie na babeczki i piecz na środkowej półce przez 22 minuty.
Ostudzić i rozprowadzić wanilią icing.To zrobić lukier, wymieszać cukier i masło na małej prędkości miksera elektrycznego. Zwiększ prędkość do średniej i ubijaj przez kolejne 3 minuty, często skrobając boki miski.
Dodać wanilię i łyżkę śmietany. Kontynuuj ubijanie, skrobanie boków i dodawanie śmietany, aż uzyskasz odpowiednią konsystencję. Smak i dodać sól w razie potrzeby (tylko w przypadku użycia niesolonego masła).
Dodaj wanilię i śmietanę i kontynuuj bicie na średniej prędkości przez 1 minutę, dodając więcej śmietany, jeśli jest to potrzebne do rozłożenia konsystencji