Przepis Fudgy Salty Peanut Butter Brownies może zaspokoić Amerykański głód w mniej więcej 2 godziny i 25 minut. Ten przepis służy 16 i kosztuje 79 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 13g białka, 46 g tłuszczu, oraz w sumie 668 kalorii. 5 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jeśli masz orzeszki koktajlowe, mleko, ekstrakt z wanilii i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Fudgy Peanut Butter Cup Brownies, Fudgy Peanut Butter Brownies, oraz Fudgy Double Peanut Butter Brownies.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
3
Na ciasto brownie: rozpuść masło w średniej (lub dużej) żaroodpornej misce nad garnkiem gotującej się wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Słonina Wieprzowa
4
Gdy masło topi się, ubić kakao w proszku, sól morską i cukier w osobnej misce. (Cukier i sól będą działać jako środki ścierne, aby uzyskać grudki z kakao.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Papier Ryżowy
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Mieszankę kakao/cukier/sól ubić do roztopionego masła, aż cukier całkowicie się rozpuści. Mieszanka powinna wyglądać jak krówka i odciągnąć od miski do kulki. Zdejmij kuchenkę i ustaw patelnię na talerzu na blacie. Pozostawić krem do ostygnięcia, aż będzie ciepły, ale już nie gorący.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Papier Ryżowy
Solone Orzeszki Ziemne O Czerwonej Skórce, Dostępne W Alejkach Z Przekąskami Na Rynku
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Smażone Krewetki, Obrane
6
Podczas gdy to jest chłodzenie, linia dolnej i boków 9 przez 13-calowy patelni do pieczenia z pergaminem lub folią. Chcesz zostawić około 4 cale zwisu na 2 przeciwległych stronach. Służą one jako uchwyty do usuwania ciastek z patelni w 1 kawałku, więc upewnij się, że jest wystarczająco dużo zwisu, aby mieć solidny uchwyt. Dobrze posmarować pergamin lub folię.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
Smażone Krewetki
7
Wymieszać wanilią do schłodzonej mieszaniny krówek, aby ją poluzować.
Składniki, których będziesz potrzebować
(po 1 Tubce) Schłodzone Ciasto Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczone
Solone Orzeszki Ziemne O Czerwonej Skórce, Dostępne W Alejkach Z Przekąskami Na Rynku
8
Dodawać jaja do mieszaniny po 1 na raz, dodając drugie jajko po całkowitym włączeniu pierwszego jaja. Ciasto powinno wyglądać lśniąco i dobrze wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
9
Dodaj mąkę i mieszaj, aż będzie w pełni włączona. Gdy wygląda w pełni wymieszane, beat ciasto energicznie przez co najmniej 45 uderzeń. To nie tylko uwolni stres, ale sprawi, że ciastka będą się żuć. Złóż swoje czekoladowe chipsy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżeczki Mleka 2%
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
10
Rozprowadź bardzo grube i krem ciasto brownie równomiernie na wyłożonej patelni za pomocą przesuniętej szpatułki lub smarowanych rąk.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szpatułka Offsetowa
Smażone Krewetki, Obrane
11
Pop brownies w piekarniku i piec, aż się ładną skórkę i dom pachnie brownies, 30 do 35 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormick
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
12
Niech ostygną całkowicie na stojaku lub naczyniu na blacie.
13
Podczas gdy brownies są chłodzenia zrobić maślany i ganache.
1
Wymieszaj masło orzechowe i masło razem w mikserze stojącym, aż zostaną całkowicie wymieszane. Wyłącz mikser i powoli dodaj cukier puder i drobną sól morską. Zatrzymać mikser i zeskrobać boki i dno miski. Włącz mikser z powrotem do medium, dodaj mleko i wanilię i mieszaj, aż do całkowitego wymieszania. Dollop masło orzechowe maślane w heaping łyżki na szczycie schłodzonych brownies. Równomiernie rozprowadzić z tyłu noża do masła na powierzchni. Rozsypać równomiernie orzeszki ziemne na maślanym, naciskając na maślanym tak, że ganache ma coś do trzymania się i orzeszki ziemne są pokryte.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółty Owocowy Roll-up
Sól Morska Drobna
12 Uncji Gorzkiej Lub Półsłodkiej Czekolady, Grubo Posiekanej
1 (8 Uncji) Opakowanie Herbatników (takich Jak Marie Biscuits)
(po 1 Tubce) Schłodzone Ciasto Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczone
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
1 Do 2 łyżek Soku Z Cytryny, Opcjonalnie
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Czekoladki Pokryte Niebieskim Cukrem Lub Niebieskie żelki
Duża Szczypta Drobnej Soli
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Do ganache: rozpuścić kawałki czekolady i masło razem w małym rondlu na małym ogniu, stale mieszając. Ganasz lekko ostygnie przez około 10 minut, a następnie równomiernie zalać warstwą masła orzechowego. Wygładzić ganache z tyłu noża do masła, upewniając się, że pokrycie krem maślany i orzeszki ziemne całkowicie. Schłodzić ciasteczka w lodówce, aż polewy są ustawione, 1 1/2 godziny lub tak.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżeczki Mleka 2%
12 Uncji Gorzkiej Lub Półsłodkiej Czekolady, Grubo Posiekanej
1 (8 Uncji) Opakowanie Herbatników (takich Jak Marie Biscuits)
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
1 Do 2 łyżek Soku Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Czekoladki Pokryte Niebieskim Cukrem Lub Niebieskie żelki
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
3
Wyjmij te pyszne chłopaki z lodówki. Podnieś końce liniowej folii i umieść krem słony czekoladowe ciasteczka z masłem orzechowym na desce do krojenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Uncji Gorzkiej Lub Półsłodkiej Czekolady, Grubo Posiekanej
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)