Fudgy Brownies
Fudgy Brownies trwa około 40 minut od początku do końca. Oglądasz swoją figurę? Ten wegetariański przepis lacto ovo ma 218 kalorii, 2G białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Ten przepis serwuje 30 i kosztuje 26 centów za porcję. 1032 osoby cieszyły się, że wypróbowały ten przepis. Wiele osób naprawdę lubiło to Amerykańskie danie. Działa dobrze jako bardzo niedrogi deser. Mieszanka jajek, cukru, cukru cukierniczego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Przynosi ci smak domu. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Fudgy Brownies {Pomyśl: Domowe Ciasteczka, Takie Jak Mieszanka W Pudełku!}, Fudgy Brownies, oraz Fudgy Brownies.
Instrukcje
W dużej misce masło śmietankowe i cukier, aż będą lekkie i puszyste. Ubij jajka i wanilię.
Połącz mąkę, kakao i sól; stopniowo dodawaj do kremowej mieszanki.
Rozłóż na natłuszczonym 13-calowym. x 9-w. blacha do pieczenia.
Piec w temperaturze 350° przez 25-30 minut lub do wyschnięcia wierzchu i ustawienia środka. Ochłodzić całkowicie. W razie potrzeby posyp cukrem cukierniczym.
Polecane wino: Cream Sherry, Port, Moscato Dasti
Brownies naprawdę dobrze komponuje się z kremową Sherry, porto i Moscato d ' Asti. Powszechną zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremową sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. NV Johnson Estate Cream Sherry z 5 poza 5 Ocena gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 19 dolarów za butelkę.
![NV Johnson Estate Cream Sherry]()
NV Johnson Estate Cream Sherry
Bardzo aromatyczny z nutami orzecha laskowego, wanilii i odrobiną dębu, a następnie słodkimi rodzynkami i odrobiną drożdży. Czyste trwałe wykończenie. Dobrze teraz, ale wynagrodzi tych, którzy pozwolą mu się zestarzeć"". Ulubiony napój przed posiłkiem. Rozważ to z orzechami przed obiadem jako aperitif lub po kolacji z deserem, zwłaszcza czekoladkami i deserami na bazie owoców. Również wspaniałe w zimne popołudnia, podawane z biscotti do zanurzenia w ""włoskim stylu"". "