Fudgey Peanut Butter Chip Muffins
Fudgey Peanut Butter Chip Muffins może być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 242 kalorie, 5G białka, oraz 9g tłuszczu każdy. Na 41 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka mus jabłkowy, cukier, Holenderski proces kakao w proszku, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 14%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Fudgey Peanut Butter Chip Muffins, Czekoladowe muffinki z masłem orzechowym z lukrem orzechowym, oraz No-Nut Butter Peanut Butter Banana Chocolate Chip Muffins dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 350 stopni F (175 stopni C). Linia Muffin kubki z papierowymi kubkami do pieczenia.
W małej misce wymieszać razem mus jabłkowy i owies; odstawić. W dużej misce, beat masło, cukier, brązowy cukier, jajko i wanilia, aż dobrze wymieszane.
Dodać mieszankę mus jabłkowy; dobrze wymieszać. W razie potrzeby wymieszać mąkę, kakao, sodę oczyszczoną i cynamon.
Dodaj do mieszaniny masła, dobrze mieszając. Wymieszać z frytkami z masła orzechowego. Napełnij kubki muffin 3/4 pełne z ciasta.
Piec 22 do 26 minut lub aż drewniane pick wstawiony w centrum wychodzi czysty. Lekko schłodzić w patelni na stojaku z drutu.
Posypać wierzch muffinów cukrem cukierniczym, jeśli chcesz.
Wariacja: Pomiń chipsy z masła orzechowego, dodaj jedną filiżankę półsłodkich chipsów czekoladowych.