Fudge Breja
Fudge Slush to deser, który serwuje 6. Za 33 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 158 kalorii, 5G białka, oraz 2G tłuszczu. 4 osoby cieszyły się, że wypróbowały ten przepis. Przynosi ci smak domu. Jeśli masz pod ręką kakao do pieczenia, mleko, cukier i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe i lakto ovo Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 10 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 39%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Pomarańczowe Błoto Pośniegowe, Fruity Breja, oraz Mrożone Błoto Pośniegowe.
Instrukcje
W rondelku połącz cukier i kakao. Stopniowo mieszaj 2-2 / 3 szklanki mleka; gotuj i mieszaj na małym ogniu, aż cukier się rozpuści.
Wlać do płytkiej patelni lub tacek na kostki lodu. Przykryj i zamrażaj przez 6 godzin lub na noc.
Połam zamrożoną mieszankę na kawałki; umieść w blenderze lub robocie kuchennym.
Dodaj pozostałe mleko; przykryj i przetwarzaj, aż będzie gładkie i grząskie.
Polecane wino: Cream Sherry, Port, Moscato Dasti
Cream Sherry, Port i Moscato d ' Asti to moje najlepsze typy na błoto pośniegowe. Powszechną zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremową sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. NV Solera Cream Sherry z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Solera Cream Sherry ma genialny bursztynowy i głęboki miedziany odcień. Aromaty toffi i orzechów pekan, słodkie, solone aromaty orzechów i brązowych przypraw mają złożony karmelowy akcent. Słodkie wejście prowadzi do zaokrąglonego, bujnego, umiarkowanie pełnego podniebienia z długim, aromatycznym wykończeniem.