Fudge Bottomed Chocolate Layer Pie
Fudge Bottomed Chocolate Layer Pie wymaga około 45 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 332 kalorie, 4G białka, oraz 14g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 76 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz specjalne chipsy czekoladowe hershey®, mleko, bitą polewę bezmleczną i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić już dziś. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Najlepsze Ciasto Czekoladowe Krówki, Najlepsze Ciasto Czekoladowe Krówki, oraz Tort z truflami i krówkami z białej czekolady.
Instrukcje
Umieść 1/3 szklanki chipsów czekoladowych i 2 łyżki mleka w misce mikrofalowej. Kuchenka mikrofalowa 30 sekund przy wysokiej (100%); wymieszać. Jeśli to konieczne, kuchenka mikrofalowa dodatkowe 15 sekund na raz, mieszając po każdym ogrzewaniu, aż wióry są stopione i mieszanina jest gładka po wymieszaniu.
Rozprowadzić na dnie skorupy. Przechowywać w lodówce podczas przygotowywania następnego kroku.
W małym rondelku umieścić pianki, pozostałe 2/3 szklanki czekolady i pozostałe 1/4 szklanki mleka. Gotować na średnim ogniu, stale mieszając, aż pianki się stopią i mieszaninę dobrze wymieszać.
Przenieść do oddzielnej dużej miski; całkowicie ostudzić.
Wymieszać 2 szklanki ubitej polewy do schłodzonej mieszaniny czekolady; rozprowadzić 2 szklanki mieszaniny na czekoladzie w skorupie. Wymieszać pozostałą ubitą polewę i pozostałą mieszaninę czekolady; rozprowadzić na powierzchni ciasta.
Przykryć; zamrozić na kilka godzin lub do momentu twardego.
Dekoruj według uznania. Przykryć; zamrozić pozostałe ciasto.