Fuchsia Dunlop ' s cold Chicken z pikantnym sosem Syczuańskim (Liang Ban Ji)

Fuchsia Dunlop ' s cold Chicken z pikantnym sosem Syczuańskim (Liang Ban Ji) może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 407 kalorii, 39g białka, oraz 24g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 2. Na 1,29 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz rosół z kurczaka, nasiona sezamu, sos sojowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć ocet można śledzić to danie główne z Ciasto Z Octem jako deser. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 79 powiedziałoby, że trafił w sedno. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Fuchsia Dunlop ' s Twice-Cooked Swiss Chard (Hui Gua Niu Pi Cai), Fuchsia Dunlop ' s Zhajiang Noodles (Zha Jiang Mian), oraz Sałatka z makaronem na zimno z pikantnym sosem orzechowo-limonkowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pokrój lub rozdrzyj kurczaka tak równomiernie, jak to możliwe, na paski lub plastry wielkości kęsa i umieść je w głębokiej misce.
Dymkę pokroić pod stromym kątem na cienkie plasterki.
Wymieszać je i sól z kurczakiem.
Jeśli używasz nasion sezamu, tostuj je delikatnie na suchym woku lub patelni przez kilka minut, aż będą pachnące i zaczną się złocić, a następnie przełóż do małego naczynia.
Połącz wszystkie składniki sosu w małej misce.
Gdy będziesz gotowy do jedzenia, polej kurczaka sosem i dobrze wymieszaj z pałeczkami lub serwerami sałatkowymi. Ułożyć na półmisku i w razie potrzeby posypać sezamem.