Frytki Ze Słodkich Ziemniaków Z Cukrem Klonowym

Frytki z cukrem klonowym mogą być dobrym przepisem na poszerzenie repertuaru przystawek. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 610 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 5,11 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to drogie przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Mieszanka soli koszernej, cukier klonowy, pochrzyn i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sassy Sugar Cinnamon słodkie frytki ziemniaczane z kremowym sosem kokosowo-klonowym, Frytki ze słodkich ziemniaków z orzechami włoskimi, brązowym cukrem i słodkim sosem Chili, oraz Frytki z cukrem cynamonowo-kokosowym słodkie ziemniaki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
W głębokiej frytkownicy lub garnku o dużym dnie podgrzać wystarczająco dużo oleju roślinnego, aby dojść do połowy boków garnka, do 350 stopni F.
W małej misce, ubić razem cukier klonowy, czarny pieprz, sól,i żółty curry. Rezerwa.
Wyczyść słodkie ziemniaki.
Przeciąć na pół, a następnie na 12-calowe kliny grubości. Gdy olej jest gorący, zmniejsz ciepło do średniej wysokości i ostrożnie włóż połowę klinów do oleju. Gotować zmieniając od czasu do czasu na brązowy ze wszystkich stron, o 10 do 12 protokół.
Wyjmij na papierowy ręcznik wyłożony durszlak, aby osuszyć.
Posypać frytki z niektórych reserved mieszanki przypraw. Przykryj innym ręcznikiem papierowym, aby utrzymać ciepło. Powtórz z pozostałymi klinami.
Przelać kliny do miski i udekorować zieloną cebulą.