Frytki Ze Słodkich Ziemniaków Z Cukrem Klonowym

Frytki Ze Słodkich Ziemniaków Z Cukrem Klonowym
Frytki z cukrem klonowym mogą być dobrym przepisem na poszerzenie repertuaru przystawek. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 610 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 5,11 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to drogie przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Mieszanka soli koszernej, cukier klonowy, pochrzyn i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sassy Sugar Cinnamon słodkie frytki ziemniaczane z kremowym sosem kokosowo-klonowym, Frytki ze słodkich ziemniaków z orzechami włoskimi, brązowym cukrem i słodkim sosem Chili, oraz Frytki z cukrem cynamonowo-kokosowym słodkie ziemniaki dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
W głębokiej frytkownicy lub garnku o dużym dnie podgrzać wystarczająco dużo oleju roślinnego, aby dojść do połowy boków garnka, do 350 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
3
W małej misce, ubić razem cukier klonowy, czarny pieprz, sól,i żółty curry. Rezerwa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
Cukier KlonowyCukier Klonowy
Biała Cebula, Pokrojona W KostkęBiała Cebula, Pokrojona W Kostkę
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Wyczyść słodkie ziemniaki.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Małe Słodkie Ziemniaki, Obrane I Posiekane2 Małe Słodkie Ziemniaki, Obrane I Posiekane
5
Przeciąć na pół, a następnie na 12-calowe kliny grubości. Gdy olej jest gorący, zmniejsz ciepło do średniej wysokości i ostrożnie włóż połowę klinów do oleju. Gotować zmieniając od czasu do czasu na brązowy ze wszystkich stron, o 10 do 12 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
6
Wyjmij na papierowy ręcznik wyłożony durszlak, aby osuszyć.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
7
Posypać frytki z niektórych reserved mieszanki przypraw. Przykryj innym ręcznikiem papierowym, aby utrzymać ciepło. Powtórz z pozostałymi klinami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Z Indyka, PodgrzewanySos Z Indyka, Podgrzewany
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych
8
Przelać kliny do miski i udekorować zieloną cebulą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z IndykaFiliżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia16
Magazyn