Frytki z kurczakiem i dzikimi grzybami mogą być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepisu na danie główne. Jedna porcja zawiera 324 kalorie, 41g białka, oraz 12g tłuszczu. Na 8,75 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 26 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Mieszanka masła, oliwy z oliwek, pieprzu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 72%, to danie jest solidne. Spróbuj Frytki z kurczakiem i grzybami, Fricassee Z Dzikimi Grzybami Nad Polentą, oraz Zapiekane Szparagi I Frytki Z Dzikich Grzybów dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Ciepłe 1/2 łyżki oleju w dużej patelni nonstick na średnim ogniu. Przyprawić kurczaka solą i pieprzem; gotować około 6 minut z każdej strony, aż do ugotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Wyjąć na talerz; przykryć folią.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
3
Ciepły pozostały olej w tej samej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Dodać grzyby, por i tymianek; gotować, często mieszając, aż pieczarkowy płyn odparuje i por zmięknie, około 6 minut. Wymieszaj masło, bulion, wino (jeśli używasz) i wszelkie soki z półmiska kurczaka; gotuj 3 minuty lub aż większość płynu odparuje.