Frytki z kurczakiem i grzybami

Frytki z kurczakiem i grzybami
Frytki z kurczakiem i dzikimi grzybami mogą być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepisu na danie główne. Jedna porcja zawiera 324 kalorie, 41g białka, oraz 12g tłuszczu. Na 8,75 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 26 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Mieszanka masła, oliwy z oliwek, pieprzu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 72%, to danie jest solidne. Spróbuj Frytki z kurczakiem i grzybami, Fricassee Z Dzikimi Grzybami Nad Polentą, oraz Zapiekane Szparagi I Frytki Z Dzikich Grzybów dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ciepłe 1/2 łyżki oleju w dużej patelni nonstick na średnim ogniu. Przyprawić kurczaka solą i pieprzem; gotować około 6 minut z każdej strony, aż do ugotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
2
Wyjąć na talerz; przykryć folią.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
3
Ciepły pozostały olej w tej samej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
4
Dodać grzyby, por i tymianek; gotować, często mieszając, aż pieczarkowy płyn odparuje i por zmięknie, około 6 minut. Wymieszaj masło, bulion, wino (jeśli używasz) i wszelkie soki z półmiska kurczaka; gotuj 3 minuty lub aż większość płynu odparuje.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Świeżo Posiekane Liście Estragonu Do DekoracjiŚwieżo Posiekane Liście Estragonu Do Dekoracji
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
5
Podziel sos na 4 talerze; wierzch z kurczakiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
TrudnośćNormalny
Gotowe W26 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia35
Magazyn