Frytki z kurczakiem i grzybami

Frytki z kurczakiem i grzybami
Frytki z kurczakiem i dzikimi grzybami mogą być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepisu na danie główne. Jedna porcja zawiera 324 kalorie, 41g białka, oraz 12g tłuszczu. Na 8,75 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 26 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Mieszanka masła, oliwy z oliwek, pieprzu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 72%, to danie jest solidne. Spróbuj Frytki z kurczakiem i grzybami, Fricassee Z Dzikimi Grzybami Nad Polentą, oraz Zapiekane Szparagi I Frytki Z Dzikich Grzybów dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ciepłe 1/2 łyżki oleju w dużej patelni nonstick na średnim ogniu. Przyprawić kurczaka solą i pieprzem; gotować około 6 minut z każdej strony, aż do ugotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Wyjąć na talerz; przykryć folią.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
3
Ciepły pozostały olej w tej samej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Dodać grzyby, por i tymianek; gotować, często mieszając, aż pieczarkowy płyn odparuje i por zmięknie, około 6 minut. Wymieszaj masło, bulion, wino (jeśli używasz) i wszelkie soki z półmiska kurczaka; gotuj 3 minuty lub aż większość płynu odparuje.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
5
Podziel sos na 4 talerze; wierzch z kurczakiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
TrudnośćNormalny
Gotowe W26 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia35
Magazyn