Frytki Orzechowe
Frytki orzechowe mogą być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 10 i kosztuje $2.27 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 13g białka, 27 g tłuszczu, oraz w sumie 684 kalorie. Najlepiej sprawdza się jako przystawka i odbywa się w ok. 20 minut. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Udaj się do sklepu i odbierz papierowe wkładki do muffinek, mleko skondensowane, chipsy z masła orzechowego i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Peanutty Dip, Peanutty Pops, oraz Peanutty Coleslaw dla podobnych receptur.
Instrukcje
W kuchence mikrofalowej roztopić frytki z masła orzechowego z mlekiem; wymieszać, aż będzie gładka.
Wlać do wyłożonej folią i natłuszczonej 9-in. kwadratowa patelnia. Całkowicie schłodzić w temperaturze pokojowej. Wyciągnij z patelni i odwróć na deskę do krojenia.
Usunąć folię; pokroić w 3-in. x 1/4 po. paski. Fold Muffin cup liners na pół, naciskając zagniecenia; złożyć na pół ponownie. Fold point pod; Użyj jako uchwyt na frytki. W razie potrzeby użyj lukru do keczupu.