Frytki maślano-czosnkowe z ziołami

Frytki maślano-czosnkowe z ziołami
Frytki maślano-czosnkowe z ziołami mogą być tylko bezglutenowe i lakto ovo Wegetariańskie przepis, którego szukałeś. Za 34 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 199 kalorii, 3G białka, oraz 13g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Udaj się do sklepu i podnieś szczypiorek, rdzawe ziemniaki, czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 23 osoby zrobiły ten przepis i zrobiłyby go ponownie. Kilka osób naprawdę polubiło ten dodatek. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 50 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia nie tak niesamowity wynik spoonacular 27%. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Frytki czosnkowe z parmezanem czosnek Aioli, Frytki czosnkowe z parmezanem czosnek Aioli, oraz Frytki Z Dymnego Czosnku.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 475 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Namocz ćwiartki ziemniaków w misce z wodą na 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Odcedź ziemniaki, a następnie całkowicie osusz je ręcznikami papierowymi lub niestrzępiącą się ściereczką do naczyń.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
4
Ułóż blachę do pieczenia 2 łyżkami oleju i obficie posyp solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
5
Dodaj ziemniaki na patelnię i skrop pozostałą 1 łyżką oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
6
Posyp solą i pieprzem i rozłóż je równomiernie w jednej warstwie na patelni. Przykryj szczelnie folią i piecz przez 5 do 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
7
Zdejmij folię i piecz, aż spody będą złotobrązowe, około 10 minut. Odwróć łopatką i gotuj, aż druga strona będzie złotobrązowa, kolejne 10 do 13 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
8
Na małej patelni do smażenia rozpuść masło z czosnkiem i pozwól czosnkowi delikatnie gotować na średnim ogniu, aż będzie pachnący, 5 do 7 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
9
Gdy ziemniaki są ugotowane, wrzuć je z masłem czosnkowym i świeżymi ziołami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło CzosnkoweMasło Czosnkowe
świeże Ziołaświeże Zioła
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia2
Magazyn