Frytki maślano-czosnkowe z ziołami
Frytki maślano-czosnkowe z ziołami mogą być tylko bezglutenowe i lakto ovo Wegetariańskie przepis, którego szukałeś. Za 34 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 199 kalorii, 3G białka, oraz 13g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Udaj się do sklepu i podnieś szczypiorek, rdzawe ziemniaki, czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 23 osoby zrobiły ten przepis i zrobiłyby go ponownie. Kilka osób naprawdę polubiło ten dodatek. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 50 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia nie tak niesamowity wynik spoonacular 27%. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Frytki czosnkowe z parmezanem czosnek Aioli, Frytki czosnkowe z parmezanem czosnek Aioli, oraz Frytki Z Dymnego Czosnku.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 475 stopni F.
Namocz ćwiartki ziemniaków w misce z wodą na 10 minut.
Odcedź ziemniaki, a następnie całkowicie osusz je ręcznikami papierowymi lub niestrzępiącą się ściereczką do naczyń.
Ułóż blachę do pieczenia 2 łyżkami oleju i obficie posyp solą i pieprzem.
Dodaj ziemniaki na patelnię i skrop pozostałą 1 łyżką oleju.
Posyp solą i pieprzem i rozłóż je równomiernie w jednej warstwie na patelni. Przykryj szczelnie folią i piecz przez 5 do 10 minut.
Zdejmij folię i piecz, aż spody będą złotobrązowe, około 10 minut. Odwróć łopatką i gotuj, aż druga strona będzie złotobrązowa, kolejne 10 do 13 minut.
Na małej patelni do smażenia rozpuść masło z czosnkiem i pozwól czosnkowi delikatnie gotować na średnim ogniu, aż będzie pachnący, 5 do 7 minut.
Gdy ziemniaki są ugotowane, wrzuć je z masłem czosnkowym i świeżymi ziołami.