Frytki Czosnkowe

Frytki Czosnkowe
Czosnkowe frytki to bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 6 porcjami. Na 1,82 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 475g tłuszczu, oraz w sumie 4318 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz sól, ziemniaki russet, czosnek, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Najlepiej sprawdza się jako przystawka i odbywa się w ok. 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Niewiele osób lubiło to Amerykańskie danie. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 45%. Spróbuj Frytki Z Pieczonym Czosnkiem, Domowe frytki z czosnkiem i bazylią, oraz Domowe frytki ze świeżym czosnkiem i koperkiem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Napełnij dużą miskę do połowy wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Ziemniaki pokroić w długie plastry około 1/4 cala. grube, a następnie pocięte na 1/4 cala.- grube patyczki, upuszczając je do wody jako cięte. Schłodzić co najmniej 2 godziny lub przez noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I CebuląTuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
3
Odcedzić i osuszyć bardzo sucho.
4
Wlać około 3 w. oleju w 8-do 10-qt. garnek; doprowadzić do 325 na średnim ogniu. Łyżką szczelinową ostrożnie opuść czubatą łyżkę ziemniaków na olej. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aby frytki nie sklejały się, aż ziemniaki będą miękkie do ukąszenia, a końce zaczną się złocić, 3 do 5 minut. Dostosuj ciepło w razie potrzeby, aby utrzymać temperaturę. Łyżką szczelinową przełożyć frytki na patelnię wyłożoną papierowymi ręcznikami. Pozostawić olej do powrotu do 325 i powtórzyć z pozostałymi ziemniakami, układając je w jednej warstwie(będziesz potrzebował drugiej patelni do pieczenia).
Składniki, których będziesz potrzebować
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I CebuląTuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
Sos Z Indyka, PodgrzewanySos Z Indyka, Podgrzewany
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
5
Ostudzić całkowicie, około 15 minut. (W tym momencie można owinąć frytki szczelnie i schłodzić do 1 dnia.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Z Indyka, PodgrzewanySos Z Indyka, Podgrzewany
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
6
Rozgrzej piekarnik do 20
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
7
Ustaw stojak na patelni i włóż do piekarnika.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
8
W dużej misce, połączyć czosnek, pietruszka, i masło. Podgrzej olej w garnku do 37
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
9
Zdjąć papierowe ręczniki spod frytek. Z rowkiem łyżką, niższe 2 łyżki frytek do oleju i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż chrupiące i głębokie złoty, 2 do 3 protokół. Z rowkiem łyżką, przenieść frytki do regału w piekarniku i zachować ciepło. Pozostawić olej do powrotu do 375 i powtórzyć z pozostałymi ziemniakami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I CebuląTuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
Sos Z Indyka, PodgrzewanySos Z Indyka, Podgrzewany
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
10
Delikatnie wymieszać frytki z natką pietruszki. Doprawić do smaku solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
Sos Z Indyka, PodgrzewanySos Z Indyka, Podgrzewany
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
11
Podawać natychmiast.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia9
Magazyn