Frytki Czosnkowe

Frytki Czosnkowe
Czosnkowe frytki to bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 6 porcjami. Na 1,82 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 475g tłuszczu, oraz w sumie 4318 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz sól, ziemniaki russet, czosnek, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Najlepiej sprawdza się jako przystawka i odbywa się w ok. 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Niewiele osób lubiło to Amerykańskie danie. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 45%. Spróbuj Frytki Z Pieczonym Czosnkiem, Domowe frytki z czosnkiem i bazylią, oraz Domowe frytki ze świeżym czosnkiem i koperkiem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Napełnij dużą miskę do połowy wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Ziemniaki pokroić w długie plastry około 1/4 cala. grube, a następnie pocięte na 1/4 cala.- grube patyczki, upuszczając je do wody jako cięte. Schłodzić co najmniej 2 godziny lub przez noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do SmakuPłatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
3
Odcedzić i osuszyć bardzo sucho.
4
Wlać około 3 w. oleju w 8-do 10-qt. garnek; doprowadzić do 325 na średnim ogniu. Łyżką szczelinową ostrożnie opuść czubatą łyżkę ziemniaków na olej. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aby frytki nie sklejały się, aż ziemniaki będą miękkie do ukąszenia, a końce zaczną się złocić, 3 do 5 minut. Dostosuj ciepło w razie potrzeby, aby utrzymać temperaturę. Łyżką szczelinową przełożyć frytki na patelnię wyłożoną papierowymi ręcznikami. Pozostawić olej do powrotu do 325 i powtórzyć z pozostałymi ziemniakami, układając je w jednej warstwie(będziesz potrzebował drugiej patelni do pieczenia).
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do SmakuPłatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
Sos Z Indyka, PodgrzewanySos Z Indyka, Podgrzewany
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
5
Ostudzić całkowicie, około 15 minut. (W tym momencie można owinąć frytki szczelnie i schłodzić do 1 dnia.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Z Indyka, PodgrzewanySos Z Indyka, Podgrzewany
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
6
Rozgrzej piekarnik do 20
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
7
Ustaw stojak na patelni i włóż do piekarnika.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
8
W dużej misce, połączyć czosnek, pietruszka, i masło. Podgrzej olej w garnku do 37
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
9
Zdjąć papierowe ręczniki spod frytek. Z rowkiem łyżką, niższe 2 łyżki frytek do oleju i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż chrupiące i głębokie złoty, 2 do 3 protokół. Z rowkiem łyżką, przenieść frytki do regału w piekarniku i zachować ciepło. Pozostawić olej do powrotu do 375 i powtórzyć z pozostałymi ziemniakami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do SmakuPłatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
Sos Z Indyka, PodgrzewanySos Z Indyka, Podgrzewany
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
10
Delikatnie wymieszać frytki z natką pietruszki. Doprawić do smaku solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Sos Z Indyka, PodgrzewanySos Z Indyka, Podgrzewany
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
11
Podawać natychmiast.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia9
Magazyn