Frytki Czosnkowe

Frytki Czosnkowe
Czosnkowe frytki to bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 6 porcjami. Na 1,82 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 475g tłuszczu, oraz w sumie 4318 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz sól, ziemniaki russet, czosnek, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Najlepiej sprawdza się jako przystawka i odbywa się w ok. 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Niewiele osób lubiło to Amerykańskie danie. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 45%. Spróbuj Frytki Z Pieczonym Czosnkiem, Domowe frytki z czosnkiem i bazylią, oraz Domowe frytki ze świeżym czosnkiem i koperkiem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Napełnij dużą miskę do połowy wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Ziemniaki pokroić w długie plastry około 1/4 cala. grube, a następnie pocięte na 1/4 cala.- grube patyczki, upuszczając je do wody jako cięte. Schłodzić co najmniej 2 godziny lub przez noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
3
Odcedzić i osuszyć bardzo sucho.
4
Wlać około 3 w. oleju w 8-do 10-qt. garnek; doprowadzić do 325 na średnim ogniu. Łyżką szczelinową ostrożnie opuść czubatą łyżkę ziemniaków na olej. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aby frytki nie sklejały się, aż ziemniaki będą miękkie do ukąszenia, a końce zaczną się złocić, 3 do 5 minut. Dostosuj ciepło w razie potrzeby, aby utrzymać temperaturę. Łyżką szczelinową przełożyć frytki na patelnię wyłożoną papierowymi ręcznikami. Pozostawić olej do powrotu do 325 i powtórzyć z pozostałymi ziemniakami, układając je w jednej warstwie(będziesz potrzebował drugiej patelni do pieczenia).
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
5
Ostudzić całkowicie, około 15 minut. (W tym momencie można owinąć frytki szczelnie i schłodzić do 1 dnia.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
6
Rozgrzej piekarnik do 20
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
7
Ustaw stojak na patelni i włóż do piekarnika.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
8
W dużej misce, połączyć czosnek, pietruszka, i masło. Podgrzej olej w garnku do 37
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
9
Zdjąć papierowe ręczniki spod frytek. Z rowkiem łyżką, niższe 2 łyżki frytek do oleju i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż chrupiące i głębokie złoty, 2 do 3 protokół. Z rowkiem łyżką, przenieść frytki do regału w piekarniku i zachować ciepło. Pozostawić olej do powrotu do 375 i powtórzyć z pozostałymi ziemniakami.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
10
Delikatnie wymieszać frytki z natką pietruszki. Doprawić do smaku solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
11
Podawać natychmiast.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia9
Magazyn