Fruit Pizza Puff
Fruit Pizza Puff wymaga około 2 godziny od początku do końca. Na 95 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 16. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 244 kalorie. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać owoce, vanillan instant pudding i ciasto napełniania mix, mleko, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Jest to bardzo przyjazny dla budżetu przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 30%, co jest raczej złe. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Naleśnik Francuski Wypełniony Owocami, Naleśnik Francuski Wypełniony Owocami, oraz Ciasto Francuskie Pinwheels Z Kandyzowanymi Owocami.
Instrukcje
Rozmrozić arkusze ciasta w temperaturze pokojowej przez 40 minut lub do momentu, gdy będą łatwe w obsłudze.
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Rozłóż arkusze ciasta na lekko posypanej mąką powierzchni.
Zwiń każdy arkusz na 12-calowy kwadrat.
Odetnij rogi, aby okrąg. Delikatnie wciśnij ciasto lekko posypanymi mąką palcami w 12-calowe kółko.
Umieść każde ciasto na blasze do pieczenia lub patelni do pizzy. Nakłuć całe ciasto widelcem.
Piec przez 20 minut lub do złotego koloru.
Wyjąć ciastka z blach do pieczenia i schłodzić je na stojakach z drutu.
Przygotować mieszankę budyniową z użyciem mleka zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. Łyżka 1 szklanka budyniu na każdej skorupie i rozprzestrzeniać się w ciągu 1/2-cala krawędzi. Ułóż owoce na budyniu.
Każdą pizzę pokroić na 8 klinów i podawać natychmiast, lub przykryć i schłodzić pizzę do 4 godzin.