Frozen Key Lime Tort

Frozen Key Lime Tort
Need a deser wegetariański? Mrożone Key Lime Torte może być spektakularny przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 208 kalorii. Na 79 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. Jeśli masz klucz sok z limonki, sorbet cytrynowy, sorbet z limonki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Macadamia Key Lime Pie, 3 1/2 Cala Miniaturowe Ciasto Z Limonką, oraz Key Lime Hatch Chile Gelato: Jak korzystać z Hatch Chiles dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść sorbet, sorbet i mrożony jogurt w lodówce, aby zmiękczyć podczas przygotowywania Skórki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mrożone Niesłodzone Pokrojone Brzoskwinie, RozmrożoneMrożone Niesłodzone Pokrojone Brzoskwinie, Rozmrożone
O Sorbecie Malinowym, Lekko ZmiękczonymO Sorbecie Malinowym, Lekko Zmiękczonym
SorbetSorbet
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
2
W małej misce, wymieszać okruchy krakersów graham, cukier i masło. Naciśnij mieszankę na dnie 9-calowej formy sprężynowej. Zamrozić 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki świeżego Soku Z Cytryny (około 2 Dużych Cytryn)1/2 Szklanki świeżego Soku Z Cytryny (około 2 Dużych Cytryn)
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pieczona Papryka I Dodatkowy SzczypiorekPieczona Papryka I Dodatkowy Szczypiorek
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
3
Łyżka lub miarka zmiękczony sorbet, sorbet i mrożony jogurt do dużej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mrożone Niesłodzone Pokrojone Brzoskwinie, RozmrożoneMrożone Niesłodzone Pokrojone Brzoskwinie, Rozmrożone
O Sorbecie Malinowym, Lekko ZmiękczonymO Sorbecie Malinowym, Lekko Zmiękczonym
SorbetSorbet
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
4
Dodać sok z limonki; delikatnie wymieszać. Mieszankę łyżką na skorupie w patelni, równomiernie rozprowadzając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
5
Posypać kokosem; lekko wcisnąć do mieszanki sorbetu. Przed podaniem zamrozić do uzyskania jędrności, co najmniej 4 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
O Sorbecie Malinowym, Lekko ZmiękczonymO Sorbecie Malinowym, Lekko Zmiękczonym
6
Aby służyć, odstawić w temperaturze pokojowej na 15 minut.
7
Pokroić w kliny.
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 30 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia0
Magazyn