Frozen Fruit Slush
Mrożone owoce wymagają ok. 9 godzin i 50 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 331 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu każdy. Na 67 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka cukru, bananów, truskawek w syropie i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Tylko kilku osobom naprawdę spodobał się ten deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. 4 ludzie uznali ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak super spoonacular wynik 25%. Podobne przepisy to Frozen Fruit Slush, Frozen Fruit Slush, oraz Sałatka Owocowa Mrożona.
Instrukcje
Banany i morele pokroić w dużą miskę.
Dodać truskawki i ananasa.
W rondlu 1-ćwiartkowym wymieszaj cukier i wodę.
Podgrzać do wrzenia. Gotować około 3 protokół lub aż syropy. Przechowywać w lodówce do całkowitego ostygnięcia, 20 do 30 minut.
Wlać mieszankę syropu na owoce; delikatnie wymieszać.
Wlać do pojemnika z zamrażalnikiem; zamrozić co najmniej 8 godzin lub przez noc. Aby służyć, pozostaw błoto w temperaturze pokojowej 1 godzinę. Łyżka do dań deserowych.