Frosty Peach Pie Supreme
Przepis Frosty Peach Pie Supreme można zrobić w około 10 minut. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera około 3G białka, 9g tłuszczu i w sumie 202 kalorie. Za 82 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bez nabiału dieta. Mieszanka bitej polewy kartonowej, jogurtu brzoskwiniowego, brzoskwiń i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Przynosi ci smak domu. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 28%, co jest raczej złe. Podobne przepisy obejmują Frosty Peach Pie Supreme, Mroźny Fudgy Brownie Najwyższy, oraz Frosty Guava - Peach Sippers.
Instrukcje
Drobno posiekaj połowę brzoskwiń; włożyć do miski. Dodaj jogurt. Złożyć bitą polewę. Łyżka do skorupy.
Przykryj i zamrażaj przez 4 godziny lub do twardości. Wstaw do lodówki na 45 minut przed pokrojeniem. Na wierzch z pozostałymi brzoskwiniami.
Polecane wino: Vin Santo, Późne żniwa Riesling, Lambrusco Dolce
Vin Santo, Late Harvest Riesling i Lambrusco Dolce to świetny wybór na ciasto. Wszystkie te wina są słodkie, co jest ważne, ponieważ wino powinno być Zwykle słodsze niż jedzenie, które z nim łączysz. Jednym z win, które możesz spróbować, jest McFadden Late Harvest Riesling. Ma 5 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 18 dolarów.
![McFadden Late Harvest Riesling]()
McFadden Late Harvest Riesling
Późne zbiory i błogosławiony Botrytis, jak Château d ' Yquem, to wzniosłe doświadczenie. MIODOWA morela spotyka pieczoną szarlotkę w szklance. Po prostu jest to najlepsze wino deserowe, które skosztujesz, nawet za podwójną cenę, w swoim życiu.