Frosty French Silk Pie

Frosty French Silk Pie
Przepis Frosty French Silk Pie może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w okolicy 6 godzin i 20 minut. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 12g białka, 34g tłuszczu, oraz w sumie 481 kalorii. Ten przepis służy 12 i kosztuje $1.11 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz pod ręką kakao do pieczenia, śmietanę do ubijania, bitą śmietanę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Tylko kilku osobom naprawdę spodobał się ten deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Domowe Francuskie Ciasto Jedwabne (Od Podstaw), Chocolate French Silk Pie (Naśladowca francuskiego jedwabiu Bakers Square), oraz The Best French Silk Pie.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 163°. w dużej misce, beat 3/4 szklanki masła i 1/3 szklanki cukru z mikserem elektrycznym na średniej prędkości 1 minutę. Wymieszaj kakao i mąkę, aż mieszanina będzie krucha. Naciśnij mocno i równomiernie na dole i boku 9 1/2-calowej szklanej płytki do głębokiego naczynia lub 10-calowej zwykłej szklanej płyty do ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Kakao W ProszkuKakao W Proszku
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
PiekarnikPiekarnik
2
Posypać posiekanymi orzechami.
Składniki, których będziesz potrzebować
OrzechyOrzechy
3
Piec 20 do 25 minut lub do momentu wyschnięcia krawędzi. Ochłodzić całkowicie, około 45 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
W rondlu 2-quart, roztopić 1/4 szklanki masła i czekolady na małym ogniu, mieszając od czasu do czasu; usunąć z ognia. W małej misce, wymieszać 1 szklankę cukru i skrobi kukurydzianej z trzepaczką drutu; wymieszać do mieszaniny czekolady.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
CzekoladaCzekolada
MasłoMasło
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
TrzepaczkaTrzepaczka
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
5
W małej misce, ubić jajka z mikserem elektrycznym na średniej prędkości około 5 minut lub aż gęste i cytryny kolorowe; wymieszać do mieszaniny czekolady. Gotować mieszaninę czekolady na średnim ogniu 5 minut, stale mieszając, aż gruby i błyszczący. Wymieszać wanilią. Ostudzić 10 minut, od czasu do czasu mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
WaniliaWanilia
CytrynaCytryna
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
6
W średniej misce ubij śmietanę z mikserem elektrycznym na dużej prędkości, aż będzie sztywna. Fold mieszaniny czekolady do bitej śmietany.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Do BiciaKrem Do Bicia
Bita śmietanaBita śmietana
CzekoladaCzekolada
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
7
Zalać skórką. Przykryć; zamrozić około 4 godzin lub do twardości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
8
Wyjąć z zamrażarki; odstawić na 30 minut przed cięciem. Top z bitą śmietaną; posypać migdałami. Przechowywać w zamrażarce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita śmietanaBita śmietana
MigdałyMigdały
TrudnośćEkspert
Gotowe W6 hrs, 20 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia9
Magazyn