Frosty Coffee Pie

Frosty Coffee Pie
Ten przepis zawiera 8 porcji z 323 kalorie, 4G białka, oraz 10g tłuszczu każdy. Na 76 centów za porcję, ten przepis okładki 5% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Mieszanka kremu z prawoślazu, mleka, półsłodkich chipsów czekoladowych i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 15%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Frosty Coffee Almond Pie, Frosty Lemon Pie, oraz Domowe Frosty podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozłożyć polewę lodów na skórkę. W dużej misce ubić lody, suchy pudding wymieszać, kawę i mleko do zmieszania; łyżka do skorupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Lody Miętowe W Patyczkach, ZmiękczoneLody Miętowe W Patyczkach, Zmiękczone
Dodatkowa Bita śmietana I Czekoladowe Wiórki, OpcjonalnieDodatkowa Bita śmietana I Czekoladowe Wiórki, Opcjonalnie
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
W innej misce połączyć bitą polewę i krem marshmallow; rozprowadzić na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Batoniki Z Mlecznej Czekolady), Połamane Na Małe KawałkiBatoniki Z Mlecznej Czekolady), Połamane Na Małe Kawałki
3 łyżki Drobno Posiekanych Solonych Orzeszków Ziemnych3 łyżki Drobno Posiekanych Solonych Orzeszków Ziemnych
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Posypać czekoladowymi chipsami. Przykryć i zamrozić do twardości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nowy SernikNowy Sernik

Wyposażenie

TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn