Frosted Toast Crunch™ Cupcakes
Babeczki Frosted Toast Crunch™ mogą być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Ten deser ma 199 kalorii, 2G białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 24 i kosztuje 22 centów za porcję. Jeśli masz pod ręką mleko, olej roślinny, cukier puder i kilka innych składników, możesz to zrobić. Ten przepis od Betty Crocker ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ta partytura jest do poprawy. Podobne przepisy to Frosted Toast Crunch™ Sernikowe Babeczki, Lody Płatkowe Frosted Toast Crunch™ , oraz Frosted Toast Crunch™ Berry Parfaits.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177° (325°F dla ciemnych lub nieprzywierających patelni).
Umieść papierowy kubek do pieczenia w każdej z 24 regularnych filiżanek do muffinek.
W dużej misce, beat ciasto wymieszać, woda, olej, jajka, 1 łyżeczka wanilii i 1/2 łyżeczka cynamonu z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości 30 sekund. Beat na średniej prędkości 2 minuty. Złóż pokruszone płatki. Podziel ciasto równomiernie między kubki muffin.
Piec 18 do 22 minut lub do wykałaczki włożonej w pobliżu centrum wychodzi czysty. Schłodzić 10 minut; wyjąć z patelni do regałów chłodzących. Ochłodzić całkowicie, około 30 minut.
W średniej misce, beat masło i cukier puder z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości, aż połączone. Ubij w mleku, 1 łyżeczce wanilii i 1/4 łyżeczki cynamonu na średniej prędkości, aż będzie puszysty.
Rura lub rozłożyć lukier na babeczki.
Udekoruj każdą babeczkę 1 kawałkiem płatka.