Frosted Spice Cookies może być tylko deserem, którego szukasz. Na 44 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 266 kalorii. Ten przepis służy 30. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Mieszanka proszku do pieczenia, sok pomarańczowy, mąka, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Frosted Melasa Spice Cookies, Frosted Spice Island Cookies, oraz Frosted Sugar-'n' - Spice Cookies dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W dużej misce, masło śmietankowe i cukier do lekkiego i puszystego. Ubić w jajku: ubić w melasie i maślance.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Roślinny (ilość Zależy Od Sposobu Gotowania)
3/4 łyżeczki Melasy
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Żółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
(Keebler)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Mąkę, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną, cynamon, imbir i sól połączyć; stopniowo dodawać do śmietany i dobrze wymieszać. Wymieszać orzechy włoskie, rodzynki i daktyle. Schłodzić przez 2 godziny lub aż będzie łatwy w obsłudze.