Need a deser wegetariański? Frosted imbir ciasteczka może być niesamowity przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 35 porcji z 104 kalorie, 1G białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Na 12 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz sok z cytryny, sól, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Frosted Ginger Cookies, Frosted Imbir Wycięcia, oraz Kremy Imbirowe Matowe dla podobnych receptur.
W dużej misce, śmietana 1 szklanka cukru granulowanego z masłem, aż lekkie i puszyste, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Wymieszać z jajkiem i melasą.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 łyżeczki Melasy
(Keebler)
4
W średniej misce wymieszaj mąkę, sodę oczyszczoną i przyprawy.
Składniki, których będziesz potrzebować
O Cukrze Cukierniczym
Wietnamskie Chipsy Cynamonowe
Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Dodaj do mieszaniny masła i dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
6
Napełnij płytką miskę granulowanym cukrem. Odłam kawałki ciasta wielkości orzecha włoskiego i rozwałkuj w kulki; rozwałkuj kulki w cukrze. Ułóż na nasmarowanych arkuszy cookie i piec do złotego koloru, o 10 protokół.