Frosted Cutout Sugar Cookies

Frosted Cutout Sugar Cookies
Need a deser wegetariański? Frosted Cutout Sugar Cookies może być wspaniałym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 99 kalorii, 1G białka, oraz 4G tłuszczu. Na 24 centy za porcję, ten przepis okładki 1% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 60. Dwie osoby ucieszyły się, że wypróbowały ten przepis. Mieszanka ekstraktu z wanilanu, barwników spożywczych, jaj i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Boże Narodzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Jest ona dostarczana przez Taste Of Home. Z łyżką wynik 8%, to danie jest improwizowane. Spróbuj Frosted Cream Cheese Cutout Cookies, Ciastka Cukrowe Cutout, oraz Ciastka Cukrowe Cutout podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej misce połączyć mąkę, cukier, sodę oczyszczoną i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
O Cukrze CukierniczymO Cukrze Cukierniczym
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Pokroić w skrócenie i masło, aż kruche. W innej misce ubić jajka, mleko i wanilię; dodać do mieszanki mąki i dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane, Obrane Kwaśne Jabłka (około 5 średnich)Posiekane, Obrane Kwaśne Jabłka (około 5 średnich)
Powłoka Z Białego Cukierka, OpcjonalnaPowłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
(Keebler)(Keebler)
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Ciasto podzielić na trzy kulki; przykryć i przechowywać w lodówce przez 2 godziny lub do łatwego w obsłudze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
4
Wyjmij jedną porcję ciasta z lodówki na raz. Na lekko posypanej mąką powierzchni rozwałkować ciasto do 1/4 cala. grubość.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
5
Pokrój mąką 2-in. foremka do ciastek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki DekoracyjneCukierki Dekoracyjne
6
Miejsce 1 w. od siebie na niepasanych blachach do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
7
Piec w temperaturze 325° przez 8-10 minut lub aż krawędzie będą lekko rumiane. Schłodzić przez 1 minutę przed wyjmowaniem do stojaków drucianych, aby całkowicie ostygnąć.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
8
Na lukier, w dużej misce, śmietanę masło, cukier cukierniczy, wanilia i wystarczającą ilość śmietany, aby uzyskać konsystencję. Odcień z barwnikiem spożywczym w razie potrzeby. Ciasteczka mrozowe. Udekoruj kolorowym cukrem i cukierkami w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W PlasterkiDo 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W Plasterki
Dekorowanie CukruDekorowanie Cukru
Rożek Cukru LodowegoRożek Cukru Lodowego
1 Rożek Cukru Lodowego1 Rożek Cukru Lodowego
Rożek Cukru LodowegoRożek Cukru Lodowego
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Powłoka Z Białego Cukierka, OpcjonalnaPowłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
TrudnośćEkspert
Gotowe W40 m.
Porcje60
Ocena Zdrowia0
Magazyn