Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur Hor d ' oeuvre, więc dać Frosted Butter Cutouts spróbować. Jedna porcja zawiera 121 kalorii, 1G białka, oraz 2G tłuszczu. Na 28 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 33. Udaj się do sklepu i odebrać vanillan ekstrakt, jajko, śmietana, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 10 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Frosted Butter Cutouts, Frosted Imbir Wycięcia, oraz Frosted Spice Cutouts dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W dużej misce, masło śmietankowe i cukier. Ubić w jajku, śmietanie i wanilii.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwaśna śmietana
Wanilia
Masło
Krem
Cukier
Jajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
2
Połączyć mąkę, sodę oczyszczoną i sól; stopniowo dodawać do kremowanej mieszaniny. Przykryć i schłodzić przez 1 godzinę lub aż będzie łatwy w obsłudze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda Oczyszczona
Mąka Uniwersalna
Sól
3
Na powierzchni roboczej, która została mocno posypana cukrem cukierniczym, rozwałkuj ciasto do 1/8 cala. grubość.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier Puder
Ciasto
Rolka
4
Cięcie 2-1 / 2-in. foremki do ciastek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Foremka Do Ciastek
5
Miejsce 1. na nasmarowanych blachach do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
6
Piec w temperaturze 375° przez 8-10 minut lub do lekko rumiane. Natychmiast wyjąć do stojaków z drutu w celu ostygnięcia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
7
Na lukier, połączyć mleko i budyń wymieszać, aż będzie gładka; odstawić. W dużej misce, masło śmietankowe. Ubić w mieszance budyniowej. Stopniowo dodawać cukier cukierniczy, wanilię i barwnik spożywczy w razie potrzeby; bić na dużej prędkości, aż będzie lekki i puszysty. Ciasteczka mrozowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier Puder
Kolor żywności
8 Ciasteczek Owsianych Z Daktylami, Grubo Pokruszonych