Friulian Ravioli: Cialzons

Friulian Ravioli: Cialzons
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj Friulian Ravioli: Cialzons. Na 3,31 zł za porcję, ten przepis okładki 52% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 1419 kalorii, 77g białka, oraz 74g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz gorzkie kakao, seler, liście szałwii i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. 11 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Kilka osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia ogromny spoonacular wynik 91%. Podobne przepisy to Ravioli di Castagne e Treviso (kasztan i Radicchio Ravioli), Seabass Ravioli z Ischia - - - Ravioli All ' Ischitana, oraz Neapolitan Ravioli - - - Ravioli All ' Napolitana.

Instrukcje

1
Doprowadzić 6 ćwiartek wody do wrzenia i dodać 2 łyżki soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
SólSól
2
W misce wymieszaj ricottę, wędzoną ricottę, jajka, sól, porzeczki, kakao, gałkę muszkatołową, skórkę z cytryny, szalotki i pietruszkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka CytrynowaSkórka Cytrynowa
Zielona CebulaZielona Cebula
PorzeczkiPorzeczki
Pietruszka-naćPietruszka-nać
Ser RicottaSer Ricotta
Gałka MuszkatołowaGałka Muszkatołowa
Kakao W ProszkuKakao W Proszku
JajkoJajko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Ciasto z makaronem rozwałkować na maszynie do makaronu do najcieńszego ustawienia i wyciąć 3-calowe kwadraty z ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto MakaronoweCiasto Makaronowe
CiastoCiasto
MakaronyMakarony
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Maszyna Do MakaronuMaszyna Do Makaronu
4
Umieść niewielką łyżkę nadzienia na środku 1/2 kwadratów, a następnie top je z innymi kwadratami, naciskając krawędzie razem do uszczelnienia. Odstawić.
5
Doprowadzić 6 ćwiartek wody do wrzenia i dodać 2 łyżki soli. Gotować ravioli we wrzącej wodzie, aż będą miękkie i gotowane przez, o 5 do 7 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
RavioliRavioli
WodaWoda
SólSól
6
W międzyczasie umieść rosół z kurczaka, szałwię i masło na 12 do 14-calowej patelni saute i zagotuj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rosół Z KurczakaRosół Z Kurczaka
MasłoMasło
Szałwia LekarskaSzałwia Lekarska
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Odcedzić makaron i wrzucić na patelnię z masłem. Wrzucić na duży ogień, doprawić solą i pieprzem i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
MasłoMasło
MakaronyMakarony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
8
Kopiec 3 1/2 szklanki mąki w środku dużej drewnianej deski do krojenia. Zrobić dobrze w środku mąki i dodać jajka i oliwę z oliwek. Za pomocą widelca ubijaj jajka i olej i zacznij włączać mąkę, zaczynając od wewnętrznej krawędzi studni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
JajkoJajko
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
9
W miarę poszerzania studni, wypychaj mąkę z podstawy Kopca, aby zachować kształt studni. Ciasto zbierze się, gdy połowa mąki zostanie włączona.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
BazaBaza
10
Zacznij ugniatać ciasto obiema rękami, używając dłoni. Gdy masz spójną masę, usuń ciasto z planszy, a następnie zeskrobać i wyrzucić resztki bitów. Lekko przełożyć płytę i kontynuować ugniatanie przez 6 minut. Ciasto powinno być elastyczne i trochę lepkie. Zawiń ciasto w plastik i pozostaw na 30 minut w temperaturze pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
11
Rozwałkować makaron na maszynie do walcowania makaronu na żądaną grubość.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
RolkaRolka
12
W dużym rondlu o grubym dnie podgrzać olej na dużym ogniu, aż do palenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
13
Dodać wszystkie części kurczaka i brązowy na całym, mieszając, aby uniknąć spalania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki KurczakaKawałki Kurczaka
14
Usuń kurczaka i rezerwy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały KurczakCały Kurczak
15
Dodaj marchew, cebula, i seler do garnka i gotować, aż miękkie i rumiane. Wrzuć kurczaka do garnka i dodaj 3 ćwiartki wody, pastę pomidorową, ziarna pieprzu i pietruszkę. Wymieszać drewnianą łyżką, aby usunąć rumiane kawałki kurczaka i warzyw z dna patelni. Doprowadzić prawie do wrzenia, następnie zmniejszyć ogień i gotować na małym wolnym ogniu, aż zmniejszy się o połowę, o 2 godziny, od czasu do czasu odtłuszczanie nadmiaru tłuszczu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta PomidorowaPasta Pomidorowa
PieprzPieprz
WarzywaWarzywa
MarchewMarchew
Cały KurczakCały Kurczak
Pietruszka-naćPietruszka-nać
SelerSeler
CebulaCebula
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Drewnianałyżka Drewniana
PatelniaPatelnia
GarnekGarnek
16
Usuń z ciepła, odkształć i naciśnij ciała stałe na dnie kadzi, aby wyjąć wszystkie płyny. Wymieszać wywar, aby ułatwić chłodzenie i odstawić na bok. Przechowywać w lodówce zapasów w małych pojemnikach do tygodnia lub zamrażać do miesiąca.
Składniki, których będziesz potrzebować
EkstraktEkstrakt
StadoStado
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
ChochlaChochla
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 5 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia66
Magazyn