Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj Fritto Misto z sosem musztardowym. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 20g białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 591 kalorii. Ten pescatariański przepis służy 8 i kosztuje $1.98 za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz musztardę miodową, nasiona gorczycy, kaszę manną i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć cytrynę, możesz podążać za tym daniem głównym z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Fritto Misto, Fritto Misto, oraz Fritto Misto dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Ubić razem musztardy, ocet, nasiona gorczycy i szalotki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Przyprawiania Mięsa
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2
Dodaj sól, do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
1
Zmielić ryż w blenderze, aż bardzo dobrze. W misce wymieszaj zmielony ryż, kaszę manną, mąkę, sól i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nie Z Lokalnego Ogrodu
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
1
Rozgrzać kilka centymetrów oleju do 375 stopni F w głębokiej frytkownicy lub szerokim, głębokim, ciężkim garnku. Rozgrzej piekarnik do 200 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Słonina Wieprzowa
2
Rozciąć ciała kalmarów, żeby leżały płasko.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kałamarnica
3
Umieść kalmary (ciała i macki), grzyby, koper włoski i cytrynę w osobnych miseczkach. Wrzucić każdy z wystarczającą ilością maślanki, aby je zwilżyć. Dip kalmary obficie w ciasto ryżowe, za pomocą wystarczy, aby w pełni płaszcz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Po 1 Zmielonej Gałce Muszkatołowej, Zielu Angielskim I Goździkach
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Kałamarnica
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
Pasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Pracując partiami (ważne jest, aby nie przepełniać garnka), smażyć na złoty kolor i chrupiąco, a następnie przenieść na tacę wyłożoną papierowymi ręcznikami. Natychmiast doprawić solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
Słonina Wieprzowa
5
Przełożyć do niskiego piekarnika, aby się ogrzać. Powtórz z pozostałymi kalmarami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kałamarnica
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
6
Pieczarki, koper włoski i plastry cytryny smażyć w ten sam sposób, pracując partiami i przenosząc je do niskiego piekarnika.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
7
Umieść obfity basen z sosem musztardowym na każdym talerzu, a następnie top z asortymentem smażonych kałamarnic, grzybów, kopru włoskiego i cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji