Frittata z szynką i szparagami
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj szynki i szparagów Frittatan. Ten przepis służy 2 i kosztuje $1.62 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pierwotny przepis ma 326 kalorii, 28g białka, oraz 20 g tłuszczu na porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz szparagi, jajka, białka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć jajka można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Szparag Frittata, Szparag Frittata, oraz Szparag Frittata.
Instrukcje
Połącz szynkę, ser, czarny pieprz, sól, białka i jajka, dobrze mieszając trzepaczką.
Rozgrzać 9-calową patelnię nonstick pokrytą sprayem do gotowania na średnim ogniu.
Dodaj cebulę, papryka, i szparagi; smażyć 3 protokół.
Dodać mieszaninę jaj; zmniejszyć ogień do medium. Gotować, pod przykryciem, 3 minuty lub aż prawie zestaw.
Posypać 1/4 łyżeczki włoskiej przyprawy. Owiń uchwyt patelni folią; broil 3 minuty lub aż jajko zostanie ustawione.