Frittata z smalcem, fasolą Fava i serem pecorino Romano

Frittata z smalcem, fasolą Fava i serem pecorino Romano
Frittata z morelami, fasolą Fava i serem pecorino Romano może być tylko bezglutenowe i wegetariańskie przepis, którego szukałeś. Ten przepis służy 2. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 19g białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 290 kalorii. Na $3.97 za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz estragon, pietruszkę, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Sprawdza się jako dość drogie danie główne. Z łyżeczką wynik 43%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Fasola Fava, mięta i Pecorino Romano Bruschetta, Kanapka toskańska: fasola fava i ser pecorino, oraz Pikantne Muffinki Z Fasolą Fava, Serem Pecorino I Salami.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Gotuj fasolę fava we wrzącej wodzie 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola FavaFasola Fava
WodaWoda
3
Wyjąć łyżką szczelinową i zanurzyć fasolę w lodowatej wodzie; dobrze spuścić. Obrać twarde skórki z fasoli.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
FasolaFasola
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
4
Grzyby umieść w małej misce z zimną wodą; delikatnie obracaj grzybami, aby usunąć ziarno.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Odcedzić; dobrze spłukać.
6
Osuszyć na ręcznikach papierowych, pieczarki poklepać na sucho.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
7
Rozgrzać olej w 8-calowej patelni żaroodpornej na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
8
Dodaj grzyby na patelnię; smażyć 5 minut lub aż rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
9
W średniej misce wymieszać 1 łyżkę sera, natkę pietruszki i 6 kolejnych składników (przez białka); wymieszać trzepaczką. Wymieszać z grzybami i fasolą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
GrzybyGrzyby
Pietruszka-naćPietruszka-nać
SerSer
FasolaFasola
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
10
Dodać mieszaninę jaj na patelnię; gotować 1 minutę, delikatnie mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
11
Umieść patelnię w piekarniku; piec w 350 przez 8 minut lub do momentu, gdy krawędzie zostaną dmuchane, a środek jest prawie ustawiony.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
12
Wyjąć z piekarnika.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
13
Podgrzej brojlery.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
BrojlerBrojler
14
Wierzch frittaty posypać pozostałą 1 łyżką sera. Broil 1 minutę lub do rozpuszczenia sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
15
W razie potrzeby udekoruj świeżymi liśćmi estragonu.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeży Estragonświeży Estragon
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia13
Magazyn