Frittata z smalcem, fasolą Fava i serem pecorino Romano

Frittata z morelami, fasolą Fava i serem pecorino Romano może być tylko bezglutenowe i wegetariańskie przepis, którego szukałeś. Ten przepis służy 2. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 19g białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 290 kalorii. Na $3.97 za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz estragon, pietruszkę, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Sprawdza się jako dość drogie danie główne. Z łyżeczką wynik 43%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Fasola Fava, mięta i Pecorino Romano Bruschetta, Kanapka toskańska: fasola fava i ser pecorino, oraz Pikantne Muffinki Z Fasolą Fava, Serem Pecorino I Salami.
Instrukcje
Gotuj fasolę fava we wrzącej wodzie 30 sekund.
Wyjąć łyżką szczelinową i zanurzyć fasolę w lodowatej wodzie; dobrze spuścić. Obrać twarde skórki z fasoli.
Grzyby umieść w małej misce z zimną wodą; delikatnie obracaj grzybami, aby usunąć ziarno.
Odcedzić; dobrze spłukać.
Osuszyć na ręcznikach papierowych, pieczarki poklepać na sucho.
Rozgrzać olej w 8-calowej patelni żaroodpornej na średnim ogniu.
Dodaj grzyby na patelnię; smażyć 5 minut lub aż rumiane.
W średniej misce wymieszać 1 łyżkę sera, natkę pietruszki i 6 kolejnych składników (przez białka); wymieszać trzepaczką. Wymieszać z grzybami i fasolą.
Dodać mieszaninę jaj na patelnię; gotować 1 minutę, delikatnie mieszając.
Umieść patelnię w piekarniku; piec w 350 przez 8 minut lub do momentu, gdy krawędzie zostaną dmuchane, a środek jest prawie ustawiony.
Wierzch frittaty posypać pozostałą 1 łyżką sera. Broil 1 minutę lub do rozpuszczenia sera.
W razie potrzeby udekoruj świeżymi liśćmi estragonu.