Frittata Z Porem, Ricottą I Grzybami

Frittata Z Porem, Ricottą I Grzybami
Przepis por, Ricottan i Frittatan grzyb jest gotowy w około 45 minut i jest zdecydowanie spektakularny bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 35g białka, 66 g tłuszczu, oraz w sumie 812 kalorii. Na 2,91 zł za porcję, ten przepis okładki 37% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 2. Jeśli masz pod ręką jajka, masło, śmietanę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby zużyć jajka można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Sprawdza się jako danie główne. Ten przepis z donnahay.com.au ma 1 fanów. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Grzyb Por Frittata, Grzyb Por Frittata, oraz Grzyb, Por i Fontina Frittata.
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia32
Magazyn