Szpinak Frittatan jest bezglutenowe danie główne. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 158 kalorii, 16G białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na 1,81 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odebrać masło, cebula, pieprz, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Frittata Szpinakowa, Frittata Szpinakowa, oraz Frittata Szpinakowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Roztopić masło w dużej patelni nonstick z pochyłymi bokami na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
2
Dodać cebulę i czosnek, i smażyć do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek
Cebula
3
Połącz substytut jajka i następne 4 składniki; dodaj mieszankę cebuli, dobrze mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Substytut Jaj
Cebula
4
Wlać masę jajeczną na patelnię. Przykryć; gotować na średnim ogniu 10 minut lub aż mieszanina jest ustawiona.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
5
Zdjąć z ognia; posypać serem. Przykryć; odstawić na 5 minut lub do rozpuszczenia sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser
6
Pokroić w 8 klinów i podawać z ciepłym sosem marinara.