Fried Irish Soda Farls

Fried Irish Soda Farls
Fried Irish Soda Farls jest jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i przyjazny fodmap przepis z 2 porcjami. Jedna porcja zawiera 6 kalorii, 0g białka, oraz 1g tłuszczu. Na 8 centów za porcję, ten przepis okładki 0% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni europejskiej. Działa dobrze jako bardzo niedrogi napój dla dzień św. Patryka. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 6%. Ta partytura jest do poprawy. Podobne przepisy to Soda Farls, Domowe Napoje Gazowane, Morcilla I Jajka, oraz Celebrating My Irish Heritage Through Food (Cheesy Irish Soda Scones).

Instrukcje

1
Podziel farl soda na pół poziomo.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Puszka (11,3 Uncji) Nektaru Brzoskwiniowego1 Puszka (11,3 Uncji) Nektaru Brzoskwiniowego
2
Rozgrzać olej na patelni na średnim ogniu. Delikatnie smażyć chleb sodowy przez 2 do 3 minut z każdej strony lub aż będzie chrupiący i złocisty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
1 Puszka (11,3 Uncji) Nektaru Brzoskwiniowego1 Puszka (11,3 Uncji) Nektaru Brzoskwiniowego
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Podawać na gorąco, lekko doprawione solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
TrudnośćŁatwy
Gotowe W8 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia0
Magazyn