Fried Empanadas
Przepis smażone Empanadas jest gotowy w około 2 godziny i 20 minut i zdecydowanie jest świetnym bezmleczne opcja dla miłośników europejskiej żywności. Ten przepis służy 24 i kosztuje 51 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 260 kalorii, 8G białka, oraz 16G tłuszczu. Jeśli masz kminek, cebulę, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 314 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Fried Empanadas, Szybka smażona wołowina Empanadas (Pastel de Carne), oraz Empanadas de Pipián (Empanadas wypełnione orzeszkami ziemnymi i ziemniakami) dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średniej misce wymieszać mąkę i sól.
Pokrój w skracaniu za pomocą blendera do ciast lub ściskając palcami na małe kawałki, aż mieszanina będzie przypominać grube okruchy. Użyj widelca, aby mieszać w wodzie kilka łyżek na raz, aż mieszanina utworzy kulkę. Poklepać w piłkę i lekko spłaszczyć. Owinąć w folię i przechowywać w lodówce przez 1 godzinę.
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać cebulę i gotować do miękkości. Pokruszyć wołowinę i doprawić solą, papryką, kminkiem i czarnym pieprzem. Gotować, często mieszając, aż wołowina będzie rumiana.
Odcedzić nadmiar tłuszczu, wymieszać z rodzynkami i octem. Przechowywać w lodówce, aż ostygnie, a następnie mieszać w jajka ugotowane na twardo.
Formować ciasto na kulki 2 cale. Na posmarowanej mąką powierzchni zwiń każdą kulkę w cienkie kółko. Łyżka część mieszanki mięsa na środku, a następnie złożyć do półksiężyca kształty. Uszczelnij krawędzie, naciskając palcami.
Rozgrzać olej w frytkownicy do 365 stopni F (180 stopni C).
Umieść jeden lub dwa ciasta do frytkownicy na raz. Gotować przez około 5 minut, zmieniając raz na brązowy z obu stron.
Odcedzić na papierowych ręcznikach i podawać na gorąco.