Fried Bee Hoon (Singapore Noodles) jest bezmleczne i pescatariańskie danie główne. Ten przepis służy 3 i kosztuje $3.57 za porcję. Jedna porcja zawiera 549 kalorii, 21g białka, oraz 30 g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz grzyby shitake, kiełki fasoli, czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać sos sojowy można śledzić to danie główne z Panna Cotta z sosem truskawkowo-Vin Santo jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 260 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest świetny. Podobne przepisy to Singapore Fried Noodles - uproszczone i ulepszone na rok 2008, Makaron smażony z singapurską jagnięciną Curry, oraz Smażony makaron Singapurski z sosem czosnkowym imbirowym.
Drobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan Przygotowany
3
Odstawić 10 minut, a następnie odcedzić.
4
Dodać ocet, 1 łyżeczkę sosu sojowego, cukier i 1/2 łyżeczki soli i wymieszać do połączenia. Pozostawić do ostygnięcia. Aby uzyskać najlepsze wyniki, przechowywać w lodówce co najmniej przez noc. Chili można przechowywać w szczelnym pojemniku w lodówce do 1 miesiąca.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala
2 Pieczone Czerwone Papryki, Posiekane
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
Pasek Skórki Cytrynowej
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
1
Podgrzać 3 łyżki oleju w woku na średnim ogniu, aż się połysk.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego Ryżu
2
Dodaj szalotki, czosnek i grzyby. Gotować, aż grzyby zmiękną i zaczną brązowieć, o 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Takie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi Przycięte
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
3
Zwiększyć ciepło do średnio wysokiego i wymieszać bok choy. Gotować, aż zacznie więdnąć, o 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bok Choy
4
Dodać pozostałe 3 łyżki oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
5
Dodaj krewetki, zmiękczony wermiszel, 2 sos sojowy łyżki stołowe, biały pieprz, i kiełki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Majonezu, Takiego Jak Hellmann's
1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala
Kiełki
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
6
Gotować, mieszając, aż przyprawy są połączone z makaronem, krewetki są gotowane przez, i makaron zaczynają brązowy na dnie patelni (dodać dodatkowy olej, jeśli zaczyna trzymać), o 2 protokół. Doprawić do smaku solą i / lub sosem sojowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
7
Podawać natychmiast z marynowanymi chilli na boku.