Fresh 20 Turkey Burger-Sup Uwielbia Książki Kucharskie!
Fresh 20 Turkey Burger-Sup Uwielbia Książki Kucharskie! może to być tylko główne danie, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 29g białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 209 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.31 za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. 53 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Jest dostarczany przez SippitySup. Udaj się do sklepu i odebrać bazylii, pieprz, sól koszerna, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 74%, co jest solidne. Spróbuj Fresh 20 Turkey Burger, Garden Fresh Caprese Turkey Burger, oraz Włoski Burger wieprzowy ze świeżą salsą pomidorową dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej grill na świeżym powietrzu (lub alternatywnie użyj patelni grillowej, zrobiłem. GREG).
Połączyć indyka, bułka tarta, sok z cytryny, zielona papryka, bazylia, oregano, sól i pieprz w średniej misce i dobrze wymieszać.Mieszaninę z indyka podzielić na 8 równych porcji i uformować w cienkie paszteciki.
Umieść 1 plasterek sera na wierzchu Patty indyka i umieścić drugi patty na wierzchu; zapieczętować paszteciki na krawędziach, aby zamknąć ser. Powtórz, aby utworzyć pozostałe 3 hamburgery.Grill hamburgery aż gotowane przez, o 5 minut na stronie.
Na spodzie każdej opiekanej bułki rozprowadzić łyżkę dressingu (lub keczupu domowego lub obu). Top z hamburgery, udekorować sałatą i pomidorem, i dodać szczyty bułki.Jak to: jak Ładowanie...