Fresh 20 Turkey Burger-Sup Uwielbia Książki Kucharskie!

Fresh 20 Turkey Burger-Sup Uwielbia Książki Kucharskie!
Fresh 20 Turkey Burger-Sup Uwielbia Książki Kucharskie! może to być tylko główne danie, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 29g białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 209 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.31 za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. 53 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Jest dostarczany przez SippitySup. Udaj się do sklepu i odebrać bazylii, pieprz, sól koszerna, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 74%, co jest solidne. Spróbuj Fresh 20 Turkey Burger, Garden Fresh Caprese Turkey Burger, oraz Włoski Burger wieprzowy ze świeżą salsą pomidorową dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej grill na świeżym powietrzu (lub alternatywnie użyj patelni grillowej, zrobiłem. GREG).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółta Papryka, Pokrojona Na Trzy Części1 żółta Papryka, Pokrojona Na Trzy Części
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
2
Połączyć indyka, bułka tarta, sok z cytryny, zielona papryka, bazylia, oregano, sól i pieprz w średniej misce i dobrze wymieszać.Mieszaninę z indyka podzielić na 8 równych porcji i uformować w cienkie paszteciki.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Szklanki Pokrojonego W Kostkę Chleba Owsianego Z Poprzedniego Dnia3 Szklanki Pokrojonego W Kostkę Chleba Owsianego Z Poprzedniego Dnia
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Umieść 1 plasterek sera na wierzchu Patty indyka i umieścić drugi patty na wierzchu; zapieczętować paszteciki na krawędziach, aby zamknąć ser. Powtórz, aby utworzyć pozostałe 3 hamburgery.Grill hamburgery aż gotowane przez, o 5 minut na stronie.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
4
Na spodzie każdej opiekanej bułki rozprowadzić łyżkę dressingu (lub keczupu domowego lub obu). Top z hamburgery, udekorować sałatą i pomidorem, i dodać szczyty bułki.Jak to: jak Ładowanie...
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie PlasterkiOpakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie Plasterki
Papryczki Serrano Lub 1 Duża Papryczka Jalapeno, Bez Pestek I PosiekanaPapryczki Serrano Lub 1 Duża Papryczka Jalapeno, Bez Pestek I Posiekana
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia15
Magazyn