French Dip Sandwich
Francuska kanapka Dip może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $4.75 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 32G białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 475 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz sól koszerną, bułki, pieczeń wołową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z French Dip Sandwich, oraz French Dip Beef Sandwich dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na jus: doprawić kości wołowe solą i pieprzem.
Rozgrzać olej w holenderskim piekarniku lub dużym garnku o grubym dnie na średnim ogniu, aż się połysk.
Dodaj połowę kości i zapiekać, aż złoty kolor będzie brązowy ze wszystkich stron, dostosowując ciepło w razie potrzeby, aby dno patelni nie paliło się, w sumie około 6 do 8 minut.
Usuń kości na duży talerz i powtórz z pozostałymi kośćmi.
Dodać wino, zeskrobać wszelkie rumiane kawałki z dna patelni drewnianą łyżką i gotować na wolnym ogniu, aż wino zmniejszy się o połowę, o 3 do 4 protokół.Wróć kości i wszelkie nagromadzone soki na talerzu do garnka.
Dodać bulion, odmierzoną sól i odmierzony pieprz i doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień do niskiego poziomu, przykryj szczelną pokrywką i gotuj na wolnym ogniu, aż jus będzie miał głęboki mocny smak, około 15 minut. Odkryć, zwiększyć ciepło do medium, i gotować na wolnym ogniu, aż ciecz jest zredukowana do około 2 1/2 szklanki, o 10 protokół.
Usunąć i wyrzucić kości. Ustaw sitko o drobnych oczkach na średnim rondlu.
Wlać jus przez sitko i wyrzucić zawartość Sitka.
Rozgrzać piekarnik do pieczenia i zorganizować stojak w środku.
Masło rozłożyć na pokrojonych bokach bułek i doprawić solą i pieprzem.
Umieść rolki masło side up na blasze do pieczenia i dusić na złoty kolor i tosty, o 2 protokół.
Umieść blachę do pieczenia na stojaku z drutu.Rostbef podzielić na 6 porcji. Za pomocą szczypiec zanurz 1 porcję w ciepłym jus i umieść na rolce. Powtórz z pozostałymi porcjami rostbefu. Zamknąć każdą kanapkę i pokroić na pół.Podziel Pozostałe jus między 6 małych miseczek.
Podawać z kanapkami i majonezem chrzanowym, jeśli używasz.