Frascatelli z zielenią Pecorino i musztardą
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj Frascatelli z Pecorino i zielenią musztardową. Na 67 centów za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 440 kalorii, 14g białka, oraz 14g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz mąkę z kaszy mannej, sól koszerną, zieleninę musztardową i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Omlet Ze Szparagami, Zieleniną I Pecorino, Zimowe warzywa z pieczonymi gruszkami i Pecorino, oraz Pieczone wiosenne warzywa z orzechami laskowymi i Pecorino dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozłóż mąkę z kaszy mannej w równej warstwie w naczyniu do pieczenia an8x8x2". Napełnij małą miseczkę Z1 szklanką wody i ustaw obok naczynia. Pracując w 4-5 partiach, Zbierz opuszki palców andthumb 1 ręki razem i, pracując szybko, zanurz się w misce z wodą, Podnieś rękę z mąki i rozpryskuj wodę nad kaszą manną.Powtórz kilka razy, aż powierzchnia semoliny zostanie usiana poszarpanymi mokrymi łatkami o wielkości niklu.
Odstawić, aż woda zostanie wchłonięta, tworząc indywidualnedumplings, około 5 sekund. Za pomocą szpatułki rybnej lub łyżki szczelinowej obrócić pierogi na warstwę z kaszą manną, a następnie przełożyć na sito. Delikatnie wstrząsnąć nad tym samym pieczenia, aby usunąć nadmiar kaszy manny; przenieść do dużych obręczy blachy do pieczenia.Powtórzyć z pozostałą kaszą manną i podlewaćniezużytą całą wodę lub całą kaszę manną (może zostać trochę wody lub semoliny).
Pracując w 3-4 partiach, gotuj pierogiw dużym garnku z wolno gotującą się osoloną wodą (jeśli woda gotuje się zbyt szybko, może rozwałkować pierogi), delikatnie obracając wodę raz lub dwa razy, aby zapobiec przywieraniu, aż do dente, około 30 sekund. Za pomocą slottedspoon, przenieść frascatelli do innej większejobciążona blacha do pieczenia.
Masło rozgrzać na dużej patelni overmedium-wysokie ciepło, aż masło jest spieniony ibrowane kawałki tworzą się na dnie patelni, o 2 protokół.
Dodać gotowane frascatelli itoss delikatnie płaszcz.
Dodać musztardy greensand złożyć delikatnie tylko płaszcz i lekkowilt zieleni. Doprawić do smaku solą i pieprzem i podzielić na miseczki. Topfrascatelli z tartym Pecorino.
W porcji: 450 kalorii, 14 g tłuszczu, 4 g błonnika