Frank ' S ® Red Hot ® Buffalo Chicken Dip

Frank ' S ® Red Hot ® Buffalo Chicken Dip
Frank ' S ® Red Hot ® Buffalo Chicken Dip może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 567 kalorii, 47g białka, oraz 34g tłuszczu każdy. Na $3.19 za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 4080 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Sprawdza się jako dość droga przystawka dla Super Bowl. Jeśli masz frank ' s® buffalo Wing sauce, warzywa, sos sałatkowy ser, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i przyjazne dla fodmap dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Z łyżeczką wynik 91%, to danie jest znakomite. Spróbuj Nashville Hot Chicken Dip, Dip Z Kurczaka Buffalo, oraz Łatwy Dip Z Czerwonej Papryki dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Wymieszać serek w 9-calowy talerz Deep dish pie widelcem lub trzepaczką, aż będzie gładka. Wymieszać sos, sos pieprzowy i ser pleśniowy. Wymieszać z kurczakiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
Opcjonalnie Czerwone Winogrona, Pokrojone Owoce Gwiaździste I Różne świeże ZiołaOpcjonalnie Czerwone Winogrona, Pokrojone Owoce Gwiaździste I Różne świeże Zioła
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
3
Piec przez 20 minut lub aż mieszanina kurczaka jest gorąca i bąbelkowa. Wymieszać przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
4
Podawać z warzywami i krakersami do zanurzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
Do WiązaniaDo Wiązania
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia13
Magazyn