Francuskie Tosty Z Kiełbasą Jabłkową

Francuskie Tosty Z Kiełbasą Jabłkową
Francuskie tosty z kiełbasą jabłkową wymagają około 1 godzina od początku do końca. Za $2.13 za porcję, otrzymasz śniadanie, które serwuje 9. Jedna porcja zawiera 599 kalorii, 26g białka, oraz 18g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz pod ręką mieloną gałkę muszkatołową, masową kiełbasę wieprzową, mleko i kilka innych składników, możesz to zrobić. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Przynosi ci smak domu. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 53%. Ten wynik jest całkiem niezły. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Kiełbasa i jabłko francuskie tosty Piec, Cinnamon Toast Crunch ® Powlekane Jabłko Nadziewane Francuskie Tosty, oraz Cinnamon Toast Crunch ® Powlekane Jabłko Nadziewane Francuskie Tosty.

Instrukcje

1
Na patelni gotuj kiełbasę na średnim ogniu, aż przestanie być różowa; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
2
Wyjmij i odłóż na bok.
3
Dodaj jabłka na patelnię; przykryj i gotuj przez 3-5 minut lub do miękkości, od czasu do czasu mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
4
W misce lekko ubij jajka, mleko, syrop i gałkę muszkatołową, aż się połączą. W natłuszczonym 13-calowym. x 9-w. naczynie do pieczenia, ułóż połowę chleba. Na wierzch z kiełbasą, jabłkami i pozostałym chlebem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
Wlej mieszankę jajeczną na wierzch. Przykryj i wstaw do lodówki na 8 godzin lub na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
6
Wyjmij z lodówki 30 minut przed pieczeniem.
7
Piec bez przykrycia w temperaturze 350° przez 45-50 minut lub do momentu, gdy jajka się zestalą, a chleb będzie złoty.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje9
Ocena Zdrowia17
Rodzaje PotrawŚniadanieBrunch
Magazyn