Francuskie tosty z gotowanymi gruszkami, lodami orzechowymi i sosem karmelowym

Francuskie tosty z gotowanymi gruszkami, lodami orzechowymi i sosem karmelowym
Francuskie tosty z gotowanymi gruszkami, lodami orzechowymi i sosem karmelowym mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 750 kalorii, 15g białka, oraz 19g tłuszczu każdy. Na 2,78 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to Amerykańskie danie. Udaj się do sklepu i odbierz wino, mleko, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. To będzie hit w Twoim Lato wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Gotowane gruszki z sosem karmelowym, Tosty francuskie z gruszkami i sosem z granatów, oraz Gotowane gruszki z sosem śmietanowym z zielonej herbaty dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Doprowadzić 1/2 szklanki cukru i wina do wrzenia w holenderskim piekarniku na średnim ogniu, mieszając, aż cukier się rozpuści. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Porwane świeże Liście PietruszkiPorwane świeże Liście Pietruszki
2
Gruszki obieramy i rdzeniujemy; kroimy na pół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Połówki Gruszek W SyropiePołówki Gruszek W Syropie
3
Dodaj do mieszaniny wina. Doprowadzić do wrzenia; przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu 10 do 15 minut lub aż gruszki są chrupiące-miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Połówki Gruszek W SyropiePołówki Gruszek W Syropie
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
4
Gruszki i płyn do kłusowania przełożyć do miski; całkowicie ostudzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Połówki Gruszek W SyropiePołówki Gruszek W Syropie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
Pokrój każdą gruszkę na pół na 6 klinów; wróć do cieczy. Kryj się i wyluzuj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Połówki Gruszek W SyropiePołówki Gruszek W Syropie
6
Ubijamy jajka, mleko i kolejne 4 składniki. Każdą kromkę chleba zanurzyć w przyprawionej mieszance jajecznej.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
7
Stopić 1 łyżka masła w dużej patelni nonstick na średnim ogniu; dodać połowę kromek chleba, i gotować 2 do 3 protokół z każdej strony lub aż lekko rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
8
Wyjąć z patelni i ogrzać. Powtórz procedurę z pozostałą 1 łyżką masła i kromkami chleba.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
9
Odcedzić gruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Połówki Gruszek W SyropiePołówki Gruszek W Syropie
10
Podawać francuskie tosty z gruszkami i lodami orzechowymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lody Miętowe W Patyczkach, ZmiękczoneLody Miętowe W Patyczkach, Zmiękczone
1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)
Połówki Gruszek W SyropiePołówki Gruszek W Syropie
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
11
Skropić sosem karmelowym, na każdym talerzu ułożyć miętę i bratki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojone BrzoskwiniePokrojone Brzoskwinie
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia7
Magazyn