Francuskie tosty z gotowanymi gruszkami, lodami orzechowymi i sosem karmelowym

Francuskie tosty z gotowanymi gruszkami, lodami orzechowymi i sosem karmelowym mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 750 kalorii, 15g białka, oraz 19g tłuszczu każdy. Na 2,78 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to Amerykańskie danie. Udaj się do sklepu i odbierz wino, mleko, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. To będzie hit w Twoim Lato wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Gotowane gruszki z sosem karmelowym, Tosty francuskie z gruszkami i sosem z granatów, oraz Gotowane gruszki z sosem śmietanowym z zielonej herbaty dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić 1/2 szklanki cukru i wina do wrzenia w holenderskim piekarniku na średnim ogniu, mieszając, aż cukier się rozpuści. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 5 minut.
Gruszki obieramy i rdzeniujemy; kroimy na pół.
Dodaj do mieszaniny wina. Doprowadzić do wrzenia; przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu 10 do 15 minut lub aż gruszki są chrupiące-miękkie.
Gruszki i płyn do kłusowania przełożyć do miski; całkowicie ostudzić.
Pokrój każdą gruszkę na pół na 6 klinów; wróć do cieczy. Kryj się i wyluzuj.
Ubijamy jajka, mleko i kolejne 4 składniki. Każdą kromkę chleba zanurzyć w przyprawionej mieszance jajecznej.
Stopić 1 łyżka masła w dużej patelni nonstick na średnim ogniu; dodać połowę kromek chleba, i gotować 2 do 3 protokół z każdej strony lub aż lekko rumiane.
Wyjąć z patelni i ogrzać. Powtórz procedurę z pozostałą 1 łyżką masła i kromkami chleba.
Podawać francuskie tosty z gruszkami i lodami orzechowymi.
Skropić sosem karmelowym, na każdym talerzu ułożyć miętę i bratki.