Francuskie Tosty Nadziewane Brzoskwinią

Francuskie tosty Nadziewane brzoskwinią to amerykański przepis, który serwuje 10. Oglądasz swoją figurę? Ten wegetariański przepis lacto ovo ma 242 kalorii, 10g białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Za 79 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. To działa dobrze jako bardzo przystępnej cenie śniadanie. Przynosi ci smak domu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz pod ręką ekstrakt z wanillanu, brzoskwinie w wyjątkowo lekkim syropie, mąkę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 50 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia nie tak niesamowite spoonacular wynik 36%. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Mascarpone Nadziewane Francuskie Tosty Z Kompotem Brzoskwiniowym, Cinnamon Toast Crunch ® Powlekane Jabłko Nadziewane Francuskie Tosty, oraz Cinnamon Toast Crunch ® Powlekane Jabłko Nadziewane Francuskie Tosty.
Instrukcje
Ułóż połowę chleba w 13-calowym. x 9-w. naczynie do pieczenia pokryte sprayem do gotowania. Na wierzch z brzoskwiniami, orzechami pekan i pozostałym chlebem.
W małej misce ubij jajka, białka, mleko, cukier, 1 łyżeczkę cynamonu i wanilii; polać chlebem. Przykryj i wstaw do lodówki na 8 godzin lub na noc.
Wyjmij z lodówki 30 minut przed pieczeniem.
Piec bez przykrycia w 400° przez 20 minut.
W małej misce wymieszaj mąkę, brązowy cukier i pozostały cynamon; pokroić na maśle, aż będzie kruchy.
Piec 5-10 minut dłużej lub do momentu, gdy nóż włożony w pobliżu środka wyjdzie czysty.
W razie potrzeby podawaj z syropem.