Francuskie Tosty Kiełbasa Puszyste
Francuskie tosty kiełbasa puszyste wymaga ok. 45 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 229 kalorii, 8G białka, oraz 10 g tłuszczu. Ten przepis służy 12. Na 34 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 92 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Kilka osób naprawdę lubiło ten poranny posiłek. Jeśli masz pod ręką cukier, bardzo ciepłe mleko, mąkę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to bardzo przystępne ceny przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. Ogólnie ten przepis zarabia not so great spoonacular score of 39%. Spróbuj Kiełbasa i jajko francuskie tosty filiżanki, Tosty Francuskie Z Kiełbasą Jabłkową, oraz Francuskie-tosty z kiełbasą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzej kiełbasę zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu (usunie to nadmiar wilgoci). Ostudzić na ręcznikach papierowych przez 5 minut; osuszyć. Pokroić w bardzo cienkie plasterki i odstawić.
Połączyć 1-1 / 2 szklanki mąki, nierozpuszczone drożdże, cukier i sól w dużej misce miksera.
Dodaj mleko, olej, jajko i wanilię; beat 2 minuty na średniej prędkości. Stopniowo dodawać Pozostałe 1-1 / 4 szklanki mąki, aby uzyskać sztywne, ale lepkie ciasto. Wymieszać z kiełbasą. Przykryj miskę i pozostaw 10 minut.
Porcję ciasta na 12 (2-1/2 cala) obficie nasmarowanych kubków muffin za pomocą miarki lub dwóch łyżek (nie używać papierowych wkładek). Przykryć i odstawić 35 do 45 minut. Ciasto wzrośnie, ale nie dwukrotnie.
Połączyć cukier i cynamon do polewy w małej misce; odstawić.
Piec w nagrzanym piekarniku 375 stopni F przez 20 do 25 minut, aż dobrze zbrązowieje.
Ostudzić na stojaku z drutu na 2 minuty.
Posmarować masłem i posypać mieszanką cukru cynamonowego. Uruchom nóż wokół każdej rolki, aby usunąć z patelni.
Podawać na ciepło z syropem naleśnikowym, w razie potrzeby. Przechowywać w lodówce wszelkie resztki.