Francuskie Tosty

Francuskie tosty mogą być tylko śniadaniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera około 19g białka, 82g tłuszczu i w sumie 1099 kalorii. Za 4,34 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Tylko kilka osób naprawdę polubiło to Amerykańskie danie. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i podnieś cukier, ciężką śmietanę, brązowy cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 1 godzina i 8 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia solidny wynik spoonacular 44%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Wskazówki dotyczące zdrowszego francuskiego tostu + francuskie tosty owsiane z jagodami, Cinnamon Toast Crunch ® Powlekane Jabłko Nadziewane Francuskie Tosty, oraz Cinnamon Toast Crunch ® Powlekane Jabłko Nadziewane Francuskie Tosty.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Połóż boczek na blasze do pieczenia pokrytej matą nieprzywierającą lub pergaminem.
Posyp każdy kawałek boczku 1 łyżeczką brązowego cukru.
Boczek skrop miodem, a następnie posyp cynamonem.
Piecz boczek w nagrzanym piekarniku, aż będzie chrupiący, około 15 do 20 minut.
Aby zrobić ganache: gdy boczek się gotuje, zrób ganache. W małym rondelku na małym ogniu zagotuj gęstą śmietanę.
Dodaj posiekaną czekoladę i ubij, aż będzie gładka.
Zdjąć z ognia, dodać sól i wlać do miski. Odłóż na bok.
Wyjmij boczek z piekarnika i przykryj, aby był ciepły. Obniż temperaturę piekarnika do 200 stopni F.
Ubij jajka, mleko, ziarna wanilii (strąki i nasiona) i cukier razem.
Połóż plastry brioche w naczyniu do pieczenia i polej chleb mieszanką jajeczną.
Pozostaw chleb na 10 minut, aby wchłonął płyn.
Rozpuść masło na dużej nieprzywierającej patelni do smażenia na średnim ogniu. Delikatnie dodaj Brioche w jajku na patelnię i gotuj na złoty kolor z obu stron, około 4 minut z każdej strony.
Przenieś tosty na blachę do pieczenia i trzymaj w cieple w piekarniku, aż będą gotowe do podania.
Aby zrobić dodatek: w misce delikatnie wymieszaj truskawki i cukier i odstaw na 10 minut.
Aby zrobić bitą śmietanę: za pomocą trzepaczki lub elektrycznego miksera ręcznego ubij gęstą śmietanę przez kilka sekund, a następnie dodaj cukier cukierniczy i ekstrakt waniliowy. Kontynuuj ubijanie mieszanki na średnie szczyty i umieść w misce do serwowania. Schłodź bitą śmietanę, aż będzie gotowa do podania.
Podawaj każdy kawałek francuskiego tostu z plasterkiem słodkiego boczku na wierzchu.
Podawaj dodatki w stylu rodzinnym. Trzymaj w dłoni kawałek tostu i posyp plasterkiem bekonu i innymi dodatkami według własnego uznania. Złóż tosty jak taco. Jedzenie rękami jest wysoce zalecane!