Francuskie Suwaki Cebulowe
Francuskie suwaki cebuli to przepis śródziemnomorski, który służy 12. Ta przystawka ma 237 kalorii, 12g białka, oraz 12g tłuszczu na porcję. Na 84 grosze za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka sera, bułki kanapkowe, mielona wołowina i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 33%, to danie nie jest tak niesamowite. Spróbuj Francuskie Suwaki Do Zupy Cebulowej, Francuska zupa cebulowa zapiekana Francuska Pizza chlebowa i sałatka z Dijon Vinaigrette, oraz Crockpot francuska zupa cebulowa z serowym tostem francuskim dla podobnych receptur.
Instrukcje
Kształt wołowiny do 12 (2 1/2-calowy) mini hamburgery.
Rozgrzać 10-calową patelnię na średnim ogniu.
Dodać hamburgery i gotować, aż dobrze rumiane z obu stron.
Usuń hamburgery z patelni.
Wymieszać zupę na patelni i podgrzać do wrzenia. Powrót hamburgery na patelni. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu. Przykryć i gotować, aż hamburgery są gotowane przez. Top hamburgery z serem i gotować, aż ser się stopi. Tuż przed podaniem, umieścić hamburgery na bułki i top każdy z 1 łyżka mieszanki zupy.
Polecane wino: Bordeaux, Szampan, Biały Bordowy
Bordeaux, szampan i biały Burgundy to świetny wybór dla Francuzów. Francuskie wino jest tak samo różnorodne jak francuskie jedzenie, ale rzadko pomylisz się z szampanem. Jeśli posiłek wymaga białego wina, możesz również spróbować białego burgunda. Dla czerwonego, spróbuj Red bordeaux blend. Jedno wino, którego można spróbować to Baron des Chartrons Bordeaux. Ma 4,7 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 13 dolarów.
![Baron des Chartrons Bordeaux]()
Baron des Chartrons Bordeaux
Nos świeżych czerwonych owoców. Świetna struktura, miękkie taniny i świeży finał dojrzałej wiśni i borówki. Elegancki i bardzo typowy dla apelacji.Baron des Chartrons Rouge idealnie komponuje się z grillowaną wołowiną, makaronem serowym lub jagnięciną.