Francuskie Kremy Waniliowe

Francuskie Kremy Waniliowe
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać Francuski krem waniliowy Chrupki spróbować. Ten przepis służy 30 i kosztuje 25 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 170 kalorii, 2G białka, oraz 9g tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Mieszanka mąki, wody, półsłodkie chipsy czekoladowe i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Francuskie Kremy Waniliowe, Waniliowe Kremowe Ptysie, oraz Waniliowe Kremowe Ptysie dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W rondlu zagotuj wodę i masło.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Dodaj mąkę i sól na raz; mieszaj, aż utworzy się gładka kulka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
3
Wyjąć z ognia; odstawić na 5 minut.
4
Dodać jajka, po jednym na raz, bicie dobrze po każdym dodaniu. Ubijaj, aż mieszanina będzie gładka i błyszcząca.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
5
Kropla przez zaokrąglone łyżeczki do herbaty 2 w. rozłożyć na wysmarowane blachy do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
6
Piec w temperaturze 400° przez 20-25 minut lub do złotego koloru.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
7
Usuń pufy do stojaków Z Drutu. Natychmiast Wytnij szczelinę w każdym, aby para mogła uciec. Super. Rozdrobnić ptysie i wyjąć miękkie ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
8
Do napełniania, w misce, ubić mleko i budyń wymieszać na niskiej prędkości przez 2 minuty. Przechowywać w lodówce przez 5 minut. Złóż ubitą polewą i frytkami. Wlać krem ptysie tuż przed podaniem; zastąpić Topy. Pył z cukrem cukierniczym.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółty Owocowy Roll-upżółty Owocowy Roll-up
Standardowa Miska Waflowa Z Około 50 KaloriamiStandardowa Miska Waflowa Z Około 50 Kaloriami
Dżem Malinowy KRAFT Pure Red Raspberry Jam, Podgrzewany, PrzecedzonyDżem Malinowy KRAFT Pure Red Raspberry Jam, Podgrzewany, Przecedzony
Sos Z Indyka, PodgrzewanySos Z Indyka, Podgrzewany
1 Do 2 łyżek Soku Z Cytryny, Opcjonalnie1 Do 2 łyżek Soku Z Cytryny, Opcjonalnie
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego

Polecane wino: Bordeaux, Okruchy Czekoladowych Herbatników Graham (około 14 Całych Herbatników), Biały Bordowy

Francuski świetnie komponuje się z Bordeaux, szampanem i białym bordo. Francuskie wino jest tak samo różnorodne jak francuskie jedzenie, ale rzadko pomylisz się z szampanem. Jeśli posiłek wymaga białego wina, możesz również spróbować białego burgunda. Dla czerwonego, spróbuj Red bordeaux blend. Calvet Cremant de Bordeaux Brut z 4.9 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.
Calvet Cremant de Bordeaux Brut
Calvet Cremant de Bordeaux Brut
Piękne złocistożółte ciało z bardzo drobnymi i trwałymi pęcherzykami.Wyrazisty nos żółtych owoców i brioche. Świeże i zrównoważone podniebienie.
TrudnośćEkspert
Gotowe W50 m.
Porcje30
Ocena Zdrowia0
Magazyn