Francuskie Kanapki Zanurzone
Przepis Francuski zanurzone kanapki może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 2 godziny i 10 minut. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.34 za porcję. To danie główne ma 487 kalorii, 48g białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. Udaj się do sklepu i odbierz oregano, seler, czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby użyć ziemi ziele angielskie można śledzić to danie główne z Ziele angielskie Angel Food Cakes z twarogiem ananasowym i suszonym w piecu Pi jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj French Dipped Sandwiches (Crock Pot Version), Zanurzone Kanapki Z Lodami, oraz Kanapki z lodami w czekoladzie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 300 stopni F.
Pokrojone warzywa, czosnek i tymianek połącz na dużej patelni. Wysuszone zioła i przyprawy natrzeć na całą wołowinę; obficie doprawić solą i pieprzem.
Umieścić tłuszcz wołowy-side up na warzywa i pieczemy, aż termometr włożony do najgrubszej części mięsa rejestruje 130, około 45 minut.
Wyjąć mięso z patelni, przykryć luźno folią i odstawić na 30 minut.
Podczas gdy mięso odpoczywa, umieść patelnię na piecu i gotuj warzywa na dużym ogniu, aż będą rumiane, ale nie spalone, a płyn odparuje; wylej nadmiar tłuszczu.
Dodaj bulion wołowy na patelnię, za pomocą drewnianej łyżki, aby zeskrobać wszelkie rumiane kawałki, które przylegają do dna.
Przenieść płyn i warzywa do średniego rondla i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i gotować na wolnym ogniu, aż ciecz zmniejszy się o połowę, o 30 protokół. SOS przecedzić i doprawić solą i pieprzem. Trzymaj ciepło.
Wyciąć nadmiar tłuszczu z wołowiny i cienko pokroić. Przełóż rolki poziomo i ogrzej w piekarniku. Dip dno każdej rolki w sosie i góry z niektórych wołowiny; dip stronie cięcia każdej rolki góry w sosie i miejsce na każdej kanapki.
Podawać z gorącą musztardą.
Polecane wino: Bordeaux, Szampan, Biały Bordowy
Bordeaux, szampan i Biały burgund to moje najlepsze propozycje dla francuskiego. Francuskie wino jest tak samo różnorodne jak francuskie jedzenie, ale rzadko pomylisz się z szampanem. Jeśli posiłek wymaga białego wina, możesz również spróbować białego burgunda. Dla czerwonego, spróbuj Red bordeaux blend. Chateau Crusquet Sabourin Grande Reserve Blaye Cotes de Bordeaux z oceną 4,4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 16 dolarów za butelkę.
![Chateau Crusquet Sabourin Grande Reserve Blaye Cotes de Bordeaux]()
Chateau Crusquet Sabourin Grande Reserve Blaye Cotes de Bordeaux
Głęboki rubinowo-fioletowy kolor, nos otwiera się na fantastyczny pokaz czarnej maliny i Ciepłej owocowości śliwki, z akcentami pikantnej skóry, liści tytoniu, ziela angielskiego, cedru i kruszonego fioletu. Podniebienie jest szerokie z czarnym owocowym charakterem, który bezproblemowo wtapia się w utrzymujące się pudełko przypraw i świeże ziołowe wskazówki. Długa i dobrze skonstruowana, jest to świetna butelka Bordeaux do wczesnego picia. Mieszanka: 80% Merlot, 20% Cabernet Sauvignon