Francuskie Kanapki Dip

Francuskie Kanapki Dip
Przepis French Dip Sandwiches jest gotowy w około 12 godzin i 10 minut i jest zdecydowanie niesamowite bezmleczne opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Jedna porcja tego dania zawiera około 56g białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 597 kalorii. Na 5,24 zł za porcję, ten przepis okładki 37% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Będzie hitem w Twoim Super Bowl wydarzenie. Udaj się do sklepu i podnieś liść laurowy, czosnek w proszku, rozmaryn i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Tylko nielicznym bardzo podobało się to danie główne. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 82%. Ten wynik jest super. Spróbuj Francuski Dip Cebulowy # SundaySupper, Francuskie Kanapki Dip, oraz Francuskie Kanapki Dip podobnych receptur.

Instrukcje

1
Usuń i wyrzuć cały widoczny tłuszcz z pieczeni.
2
Przycięte pieczeń umieścić w wolnej kuchence.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali
3
W średniej misce połączyć sos sojowy, bulion, liść laurowy, pieprz, rozmaryn, tymianek i czosnek w proszku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Półksiężycowe Plasterki Ogórka AngielskiegoPółksiężycowe Plasterki Ogórka Angielskiego
Pęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I TymianekPęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I Tymianek
Pieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, PrzyciętaPieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, Przycięta
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Groszek Goya®Groszek Goya®
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Wlać mieszaninę na pieczeń i dodać tyle wody, aby prawie pokryć pieczeń. Przykryj i gotuj na małym ogniu przez 10 do 12 godzin lub do momentu, gdy mięso będzie bardzo delikatne.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
5
Usuń mięso z bulionu, rezerwując bulion. Rozdrobnić mięso widelcem i rozprowadzić na chlebie na kanapki. Używane zastrzeżone bulion do zanurzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
TrudnośćEkspert
Gotowe W12 hrs, 10 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia60
Magazyn